BingoJoy

spela bingospel online med BingoJoy
Mjukvara
St Minver
Nedladdning/browser
nej/ja
Valuta
kronor
Sign-up bonus
2000kr
Signup bonus i %
200%
Min Insättning
100kr
Spelkrav (vs bonus)
x10
Gratis Bonus:
50kr

Fördelar BingoJoy

+ Stor välkomstbonus
+ Bra gratis bonus
+ VIP-program
+ Många chattspel
+ Gratis bingo

Nackdelar BingoJoy

- Inte så många olika bingospel

Gå till Bingojoy

BingoJoy är en bingosida det sprudlar om. Designen är inbjudande, bingospelen är snyggt utformade, spelen är rättvisa och bingochatten är nästan alltid full av glada spelare. BingoJoy är helt klart en av de mest populära bingosajterna på nätet. Vid vissa tidpunkter under veckan kan det faktiskt vara så att vissa bingorum är fulla. Särskilt gäller det fredagskvällar.


Ägare och säte: BingoJoy ägs och drivs av St Minver Limited med säte på Gibraltar.


Välkomstbonus: Med en gratis bonus på 50 kronor är BingoJoy ett bra val om du snabbt vill prova hur det är att spela bingo på nätet utan att först göra en insättning av egna pengar. Om du sedan vill göra en insättning för att få mer pengar att spela med får du en bonus på 200 procent upp till 2000 kronor. Kom ihåg att du måste omsätta dina bonuspengar 10 gånger innan du kan göra ett uttag.


BingoJoy är en av få bingosidor som erbjuder VIP-program för spelare som loggar in ofta och spelar mycket bingo. Som VIP-spelare får du kontantgåvor och exklusiva bonusar samt får delta i tävlingar som bara är öppna för VIP-medlemmar.


Bingospel: BingoJoy erbjuder två bingovarianter, nämligen 75-bollars bingo och 90-bollars bingo. För varje variant har du fyra bingorum att välja mellan. Bingorummen går under namn som Bingomixen, Bingobuffén, Bingosalongen och Bingocaféet. Ett nytt bingospel inleds varannan eller var tredje minut, dygnet runt, året runt. Bingobrickorna på BingoJoy har ett klart överkomligt pris. Normalt kostar en bingobricka, oavsett bingorum, 2,50 kronor. Du kan också spela gratis bingo dygnet runt.


Chatt: Eftersom BingoJoy är en så populär bingosida kan du räkna med att bingorummens chattar är fulla av liv. Det är faktiskt många som föredrar BingoJoy framför andra bingosidor just på grund av att det sociala är så framträdande. Kanske träffar du på nya vänner i chatten? När du inte umgås med de andra spelarna kan du spela chattspel som anordnas av bingovärdarna.


Andra spel: Förutom bingospel har du möjlighet att spela på slots, blackjack, roulette, games och andra casinospel på BingoJoy.


Support och kundservice: BingoJoy har en utmärkt support som du kan nå dygnet runt, året runt med synpunkter och frågor.


Rekommenderas!


Gå till BingoJoy >