Gratis bingo

Gratis bingo bonus

Att det finns bingosajter som erbjuder gratis bingobonusar känner du säkert till. På dessa bingosajter får du en mindre summa spelpengar gratis genom att du blir medlem och aktiverar ditt medlemskap. Hos de flesta bingosajter uppgår denna gratis bonus till mellan 50–100 kronor. Givetvis erbjuder i princip alla bingosajter på nätet även fina insättningsbonusar så att du snabbt kan öka din spelkassa och få mer pengar att köpa bingobrickor för.


Ett antal bingosajter har tagit ytterligare ett steg för att erbjuda sina medlemmar så många förmåner som möjligt. En del sajter erbjuder nämligen gratis bingobrickor för vissa bingospel under vissa tidpunkter på dygnet. Med gratis bingo behöver du alltså inte köpa bingobrickor med egna pengar. Normalt erbjuds gratis bingo vid lunchtid eller på kvällstid. Bingosajterna öppnar då ett bingorum enkom för gratisspelen. Potterna brukar inte vara särskilt stora – det är ju enbart bingosajtens egna pengar som ligger i potten – men att kunna vinna pengar utan att lägga en egen insats är något som ändå är mycket populärt.

Regler för gratis bingo

För att få tillgång till de bingorum där du kan spela gratis bingo måste du uppfylla några villkor. För det första måste du vara en aktiv spelare. Som ny spelare får du ofta tillgång till bingorummet i några dagar utan att behöva göra en insättning. Skulle du ta hem vinster vid spel på gratis bingo trots att du inte har gjort en insättning kommer vinsterna bestå av bonuspengar. Gör du däremot en insättning till bingosajten med egna pengar kommer vinsterna givetvis att bestå av pengar som du direkt kan ta ut till ditt bankkonto om du skulle vilja göra det.


För att ständigt ha möjlighet att spela gratis bingo måste du normalt sett omsätta en mindre summa pengar varje vecka. Detta villkor är inte så blodigt. För de flesta bingosajter som erbjuder gratis bingo gäller det att du köper mellan 5–10 bingobrickor under varje sjudagarsperiod.


Bingosajter med gratis bingo

Betsson Bingo har du möjlighet att spela gratis bingo vid två tidpunkter varje dag, nämligen klockan 18 och klockan 22. Du får en gratis bingobricka att spela med bara du loggar in på det gratis bingorummet vid rätt tid. Potten uppgår normalt sett till cirka 500 kronor.


Happy Bingo är en utmärkt bingosajt för dig som vill spela gratis bingo. Varje dag spelas över 50 bingoomgångar i sajtens gratis bingorum. Du får hela sex gratis bingobrickor per spelomgång. Happy Bingo är förmodligen den bingosajt som betalar ut mest pengar i vinster på gratis bingo.


Caliber Bingo tillhör samma nätverk som Happy Bingo och har ett bonuserbjudande som påminner mycket om det Happy Bingo erbjuder sina medlemmar. Över 130 000 kronor delas varje månad ut i vinster på gratis bingo hos Caliber Bingo.