2 miljoner i jackpott på Maria Bingo

Om du tycker om att spela bingo på nätet har du förmodligen någon gång funderat på hur det skulle vara att vinna en ständigt växande jackpott och därmed bli ordentligt rik? Visst har du väl fantiserat om miljonvinster både en och två gånger?

Den avgjort bästa svenska bingosidan för jackpottar, och då särskilt ständigt växande sådana, är Maria Bingo. Maria har flera jackpottar som växer och växer tills dess att en lycklig spelare står för konststycket att få full bricka inom väldigt få bollar. Jackpottarna på Maria Bingo når inte sällan över en miljon kronor!

En av anledningarna till att Maria Bingo är nummer ett när det gäller enorma ständigt växande jackpottar, eller ”progressiva” jackpottar med en annan benämning, är givetvis att Maria Bingo är den största bingosidan i Sverige med många tusen spelare inloggade varje dag. En ständigt växande jackpott växer med några procent av priset för varje bingobricka och ju fler spelare som köper brickor, desto snabbare fylls ju prispotterna på. En annan anledning till att just Marias jackpottar blir så stora är att Maria Bingo erbjuder spel i sammanlänkade bingorum där spelare från flera bingosidor deltar sida vid sida i de spännande och roliga spelen.

Just nu finns flera mycket stora jackpottar att försöka vinna på Maria Bingo. Den största uppgår i skrivande stund faktiskt till en bra bit över två miljoner svenska kronor. Den jackpotten går under namnet Monster och finns att vinna i bingorummen Busenkelt och Studio 60. Nedan ser du alla de ständigt växande jackpottar som Maria Bingo erbjuder med några detaljer om var och en.

Major Jackpot
Finns att vinna i Zon 75 och Speedbingo. I Zon 75 betalas jackpotten ut vid JP50 (full bricka inom 50 bollar). I Speedbingo faller jackpotten ut vid JP38.

Monster Jackpot
Finns att vinna i Studio 60 och Busenkelt. Jackpotten uppgår i skrivande stund till nästan 2,2 miljoner kronor.

DoND Jackpot
Finns att vinna i Deal or No Deal Bingo 90.

Bonanza
Finns att vinna i Diamond Daubers. Betalas ut vid full bricka inom 50 bollar.

Mega Jackpot
Finns att vinna i Mega Jackpot. Betalas ut vid full bricka inom 38 nummer.

1,3 miljoner i vinst på Maria Bingo
Det är Maria Bingo som har betalat ut den största bingovinsten online i Skandinavien någonsin. Vinsten var på 1,3 miljoner kronor och den lyckliga vinnaren var en spelare vid namn Karin. Det är nu faktiskt mer än fyra år sedan som Karin plockade hem rekordvinsten, detta på Monster Bingo, men nu finns alltså chansen att vinna hela 2,2 miljoner på Monster jackpot hos Maria. Klicka dig fram till Studio 60 eller Busenkelt och hoppas att turen är med dig!

Publicerat: 2014-07-06

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •