20 gratis skraplotter!

Hur skulle det vara att kunna inkassera 20 gratis skraplotter inom någon minut? Inte helt fel, eller hur? Det är precis vad du kan få om du klickar dig vidare till Scratch2Cash, signar upp för ett nytt spelkonto och gör en första insättning. Dina gratis skraplotter kommer att krediteras på ditt konto direkt och då är det bara att skrapa för fulla muggar. Vem vet – du kanske blir rejält förmögen på någon av lotterna. Det är nämligen klassikern Power Cash som Scratch2Cash har valt ut för det här erbjudandet. Power Cash kan faktiskt betala ut upp till 10 000 gånger insatsen!

100% och 20 skraplotter
Att ta del av välkomsterbjudandet är en enkel sak. Du börjar med att gå till förstasidan för att där klicka på någon av de banners som visas högst upp på sajten. Det spelar ingen roll vilken du klickar på – du kommer automatiskt till registreringsformuläret. Här ska du fylla i e-postadress, önskat användarnamn och lösenord. När det är klart ska du komplettera med några ytterligare uppgifter och därefter aktivera kontot.

Gå sedan till sidan för insättningar på ditt konto. Du kan sätta in med bland annat VISA, MasterCard, Skrill, Neteller och Paysafecard. Gör en insättning på minst 200 kr och ange bonuskoden “20FREE” när du gör det för att säkra både en matchad första insättningsbonus och dina 20 gratis skraplotter.

Din bonus är på 100% upp till 2000 kr, så om du till exempel sätter in 1000 kr får du sammanlagt 2000 kr att spela för.

Dina skraplotter kommer att aktiveras på ditt konto när du klickar upp skraplotten Power Cash. Det är en enkel sak att skrapa den här lotten. På lotten ser du att det finns sju stycken rader med fruktsymboler och liknande. Till höger om raderna finns ett skrapfält märkt “Vinst”. Det är det enda fält du behöver skrapa; raderna skrapas nämligen fram automatiskt.

Om du får tre lika på någon av raderna kommer du att få inkassera det belopp som du skrapade fram under fältet “Vinst”. Det är bara att hålla tummarna för att du plockar hem en vinst modell större. Kanske prickar du till och med en av de två lotter per tre miljoner lotter som ger 10 000 gånger insatsen.

Varför välja Scratch2Cash
Det är verkligen inte dumt att kunna plocka hem en bonus och hela 20 gratis skraplotter med en första insättning. Men, vad bjuder Scratch2Cash i övrigt på? Jo, Scratch2Cash är det givna valet om du tycker om att skrapa lotter. Här finns alla de mest klassiska och penningstinna lotterna från speltillverkaren NeoGames. Den här speltillverkaren har funnits med i över ett decennium och sätter i mångt och mycket standarden för hur skraplotter online ska se ut och fungera. Lotterna betalar riktigt bra sett till återbetalningen och jämför vi med exempelvis Triss får du nästan dubbelt så mycket tillbaka om du skrapar Power Cash, 3WOW eller någon annan av de klassiska skraplotterna från NeoGames.

Scratch2Cash handlar emellertid inte enbart om skraplotter. Här finns även ett ganska brett utbud av slots. Bland annat finns många av NetEnts mest populära spelautomater och videoslots i utbudet.

Publicerat: 2016-03-10

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •