45 miljoner i vinst på skraplott

Det går bevisligen att ta hem massiva vinster på skraplotter. Det räcker med att slå på TV4 någon gång emellanåt och titta på liveskrapen i studion för att få det bekräftat. De vinster som vi kan skrapa hem på Triss är dock mycket blygsamma jämfört med de vinster som finns att skrapa hem i utlandet. I nästan varje större land i Europa finns en skraplott som kan ge motsvarande många miljoner svenska kronor direkt på skrapet. En person som kan bekräfta detta faktum är Ross Hearst som kommer från Nordirland.

4 Million Blue – lotten som skapar miljonärer
National Lottery är en serie spelprodukter som ägs och drivs av ett bolag som heter Camelot UK Lotteries Limited. Bolaget är inte statligt på något sätt, men det finns inget annat konkurrerande bolag av den typen på de brittiska öarna och egentligen fungerar bolaget ungefär som Svenska Spel.

I utbudet av skraplotter, bingospel, lottospel, med mera, finns en produkt som är lite mer populär än de andra. Det handlar om 4 Million Blue, som är en skraplott med fem skrapspel på samma lott.

Det spel av de fem som kan ge de största vinsterna är “Game 1”. Här finns chansen att skrapa fram “Gold” (10 pund), “Wad” (1000 pund), “Case” (10 000 pund) eller “Win” (4 miljoner pund). Det är ett enkelt skrapspel där det döljer sig antingen en vinst eller en nit bakom skyddsplasten. På de övriga skrapspelen finns vinster på upp till 100 000 pund att spela hem.

I varje laddning av 17 391 560 skraplotter är det fyra stycken som ger vinsten på 4 miljoner pund. Priset per lott är 10 pund, så det är inte direkt den billigaste lotten i utbudet, men så är ju de potentiella priserna också mycket rejäla.

45 miljoner till byggarbetaren Ross Hearst
Den senaste i raden av mångmiljonärer på 4 Million Blue lystrar till namnet Ross Hearst. Han är en 35-årig byggarbetare från Nordirland som enligt egen utsago brukar skrapa en lott då och då.

Vinstlotten skrapades på lunchen en vanlig dag på jobbet. Hearst hade först köpt en annan lott och på den vann han 10 pund. Han tänkte då att han kunde ta chansen att köpa en 4 Million Blue-lott. Det fanns nämligen bara en kvar på hyllan och han kände att det var något speciellt med detta faktum. Det visade sig onekligen att magkänslan var rätt!

Bebis på gång
Ross Hearst och hans fru är tydligen gravida med sitt första barn och tillskottet till familjen väntas komma i april. Timingen att bli mångmiljonär var onekligen perfekt! Det verkar också som att Hearst har båda fötterna på jorden. Han har i en intervju nämligen sagt att vinstpengarna kommer att investeras och det på ett säkert sätt.

Publicerat: 2016-02-04

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •