Big Win – superkampanj på Caliber Bingo

Caliber Bingo fortsätter att skämma bort sina spelare. För några veckor sedan tipsade vi om en tävling där du hade chansen att vinna resor, presentkort och en matlagningskväll med en egen kock. Den kampanjen är dock ingenting mot vad Caliber Bingo erbjuder under mars, april och maj. Varje månad har du chansen att ta hem finfina priser, inklusive resor till dina drömresmål. Kampanjen går under det passande namnet Big Win!

Anmäl dig och börja tjäna Big Win-kilometer
Första steget för att ha chansen att komma iväg på en drömresa eller vinna något av de andra vinsterna är att registrera ditt användarnamn på kampanjsidan. Nästa steg är att spela på Caliber Bingos olika spel. Genom att spela tjänar du Big Win-kilometer. Big Win-kilometer fungerar precis som lojalitetspoäng, så du som redan är medlem på Caliber Bingo vet precis vad det handlar om. För dig som inte är medlem kommer här en kort guide.

Varje 10 kr satsade på bingo ger 10 lojalitetspoäng
Varje 10 kr satsade på bordsspel ger 1 lojalitetspoäng
Varje 10 kr satsade på andra spel ger 5 lojalitetspoäng

Resor till Europa på spel i mars
Under mars månad kan du vinna reseinspirerade vinstpaket samt även en drömresa till en valfri destination i Europa.

Första veckan (3-9 mars) har ett Monaco-tema och det ligger spännande körupplevelser med sportbilar i potten. Caliber Bingo lottar ut två upplevelsepaket där vinnaren dessutom tar hem 1000 kr i fickpengar. För att delta i utlottningen krävs att du har samlat på dig minst 50 Big Win-kilometer.

Andra veckan (10-16 mars) har ett Budapest-tema. Budapest är känt för sina varma källor och spabad och därför är det givetvis spaupplevelser som utgör vinsterna. Caliber lottar ut två spaupplevelser till värdet av 4000 kr styck bland de spelare som har samlat på sig minst 100 Big Win-kilometer fram till den 16 mars.

Tredje veckan (17-23 mars) är det Milano och exklusiv shopping som är i fokus. Om du samlar på dig minst 200 Big Win-kilometer under mars månad har du chansen att vinna ett av två prispaket med shoppingupplevelser och fickpengar.

Fjärde veckan (24-30 mars) går under namnet Välj din destination. Om du samlar på dig sammanlagt minst 500 Big Win-kilometer under mars månad har du chansen att vinna en resa för två personer till valfri destination i Europa. Värdet är 15 000 kr. Dessutom får du 5000 kr i fickpengar.

Resor till Nordamerika och Asien
I april är det Nordamerika som är i fokus och i maj är Asien föremålet för Caliber Bingos Big Win-kampanj. Kampanjerna kommer att fungera på samma sätt som kampanjen i mars. De tre första veckorna finns upplevelser eller varuvinster att vinna och den sista veckan står en resa på spel. Om du vill vinna en semester i Nordamerika till ett värde av 35 000 kr (+ 5000 kr i fickpengar) ska du vara extra aktiv mellan 21-27 april. Vill du gärna vinna en resa till Asien ska du notera datumet 19 maj i kalendern. Då startar nämligen den sista veckan på Big Win-kampanjen då det finns en resa för två till valfri destination i Asien i potten. Värdet på Asien-resan är 55 000 kr.

Publicerat: 2014-03-20

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •