Bingoerbjudanden under juni

Sommarmånaderna är inte direkt högsäsong för bingosajterna (om nu inte hela sommaren regnar bort det vill säga, men det ska vi väl inte hoppas på!). För att få spelarna att logga in och spela bingo även när solen skiner ute tar bingosajterna fram de mest makalösa erbjudanden och bonusar. Loggar du in på en bingosajt på sommaren kan du hitta erbjudanden som du aldrig får möjligheten att utnyttja under hösten eller vintern. Här listar vi några av de bästa bingoerbjudandena för försommaren.

Bonusbingo på Ladbrokes

Välkända bingo- och spelsajten Ladbrokes brukar inte vara blygsamma med sina bingoerbjudanden, men med ”Bonus tillbaka-bingo” som sajtens sommarerbjudande kallas, har man nog nått en ny nivå när det gäller spännande erbjudanden. Bonus tillbaka-bingo spelas varje fredag mellan 22-00 på kvällen. I bingorummet Salongen kan du då få en bingobonus för varje bricka som inte ger en vinst. Skulle du vinna på exempelvis en rad eller en full bricka är det bara att gratulera. Skulle du gå förlorande ur en dragning får du ändå en bonus. Se till att logga in på Ladbrokes på fredagskvällarna för att ta del av detta erbjudande. Gå till Ladbrokes Bingo!

Betsson bingojackpott

Betsson firar försommaren med att lägga 150 000 kronor extra i jackpotten för juni månad. Dessutom har Betsson ändrat lite på jackpottreglerna så att fler spelare ska kunna vinna större belopp. Det är nämligen så att när jackpotten slår ut så får alla spelare som deltog i det specifika bingospelet dela på samma summa som jackpottvinnaren tar hem. Det kan alltså löna sig att spela bingo på Betsson i sommar, även om man inte själv skulle ha turen att ta hem en jackpottvinst.
Gå till Betsson Bingo!

Högre jackpottar på Jackpot City

Nykomlingen bland de svenska bingosajterna, Jackpot Joy, vill inte vara sämre än sina konkurrenter. Varje dag har du möjlighet att ta del av 60 000 kronor i jackpottvinster. Under juni och juli finns alltså totalt fyra miljoner kronor att spela om. Jackpottspelen på Jackpot City spelas dygnet runt, så du behöver inte komma ihåg att logga in vid en viss tidpunkt eller en viss veckodag för att ha chansen att vinna en jackpott.
Gå till Jackpot City Bingo!

Utlottningar på Bingojoy och Lyckobingo

Om du spelar bingo på Bingojoy eller Lyckobingo under juni månad kan du få uppleva en extra julafton i år. Varje torsdag har du nämligen chansen att vinna fina elektronikprylar. Bland annat ligger laptops och iPads i potten. För att delta i dragningen måste du dock ha gjort en insättning på 500 kronor och spelat åtminstone en spelomgång bingo den dag då utlottningarna sker. Dessa regler gäller för både Bingojoy och Lyckobingo.
Gå till Lycko Bingo!

Publicerat: 2012-06-14

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •