BingoJoy går samman med Ballet Bingo

Från och med den 11 september finns BingoJoy inte längre som en egen bingosida. I stället har BingoJoy gått upp i nya Ballet Bingo. För dig som har ett spelkonto på BingoJoy innebär detta ingen skillnad jämfört med tidigare, förutom att du på nya Ballet Bingo förmodligen får en bättre upplevelse av bingo på nätet. För dig som har funderat på att bli medlem på BingoJoy men inte har gjort slag i saken kan vi säga att du gjorde gott i att vänta eftersom Ballet Bingo är en klart bättre sajt.

Det är speloperatören GTECH som står bakom både nedlagda BingoJoy och nya Ballet Bingo. GTECH är en välrenommerad aktör som driver en mängd bingosidor på en helt egen plattform. Med en licens på Gibraltar är alla vinster du spelar hem alltid skattefria, vilket självklart är en stor fördel.

Bingospel och slots
Ballet Bingo är i första hand en bingosida med ett brett utbud av bingospel i tre rum. I Bingocaféet spelar du 90-bollars bingo medan du i bingorummen Discobingo och Bingoparty Direkt spelar antingen 75-bollars bingo eller 80-bollars bingo (förstnämnda är klart vanligast). När det gäller utbudet av slots, det vill säga videospelautomater och banditer, finns ett varierat utbud så att du enkelt kan hitta en eller ett par favoriter.

Kampanjer på Ballet Bingo
Ballet Bingo erbjuder en stor portfölj av både stående välkomsterbjudanden och mer tillfälliga erbjudanden för nya spelare. Som ny medlem på Ballet Bingo får du ta del av både 50 kr i gratis spelpengar och en bonus på din första insättning.

När du har registrerat dig och sedan loggar in första gången kommer du att se att ditt konto är laddat med 50 kr. Dessa pengar kan du använda på slots och skraplotter (alltså inte bingo). Bonuspengarna kan du inte ta ut, men du kan ta ut eventuella vinster om du omsätter vinsterna ett antal gånger samt sätter in minst 200 kr av egna pengar.

När du sedan gör en första insättning efter din registrering får du en bonus på 200% upp till 2000 kr på dina egna pengar. Det innebär att en insättning på till exempel 500 kr ger en bonus på 1000 kr och en total spelkassa på 1500 kr. Du får sedan också en lite mindre bonus på en eventuell andra insättning.

Som befintlig medlem kan du varje dag skrapa en skraplott helt gratis. Högsta vinsten är 100 000 kr och det bästa är kanske att det inte finns några bonuskrav kopplade till vinsterna. Dessutom kan du spela gratis under vissa tidpunkter varje dag. Kort sagt bjuder Ballet Bingo på en hel del godis!

Kundtjänst dygnet runt
Ett stort plus måste vi ge Ballet Bingo för den utmärkta kundtjänsten. Kundtjänsten är öppen dygnet runt och har svensktalande personal på plats mellan kl. 10-18 varje dag i veckan. Du kontaktar kundtjänst via ett svenskt telefonnummer (0200-884506) eller e-post.

Publicerat: 2014-09-22

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •