Bingonyheter för september

September är den första höstmånaden. När det börjar bli kyligt ute och solen går ner allt tidigare på kvällarna är det mysigt att tända några ljus och krypa upp i soffan med en skön filt. Det är också nu som den riktiga bingosäsongen börjar. Under sommarmånaderna har man nog mycket annat att göra än att sitta inne och spela bingo, men när höstluften drar in lockar värmen från nätets bingorum. Om du vill inleda hösten med några bra bingoerbjudanden, så läs vidare – här listar vi några av de mest fördelaktiga bingoerbjudandena för september.

Större prispotter och fler dragningar på Jackpotjoy

Den brittiska bingosidan Jackpotjoy drog igång i Sverige i våras och blev en omedelbar succé. Det var nog många svenskar som var lite trötta på att alla de vanliga svenska bingosidorna såg likadana ut och erbjöd samma typer av bingospel. Jackpotjoy är helt enkelt en frisk fläkt i bingovärlden! En anledning till populariteten är att Jackpotjoy har en uppsjö av erbjudanden och kampanjer året om. Nu i september satsar man lite extra på bingorummet Rubinen. Varje dag kan du dubbla dina bingovinster om du spelar bingo tillsammans med dina vänner. Dessutom är vinstpotterna i lunchbingon förstärkta. Det är dock inte nog med det. På fredagar ska du inte missa att gå in på bingorummet Rubinen, då ligger nämligen minst 10 000 kronor i potten i spelet Eurobingo.

Maria Bingo – ny sajt och nya erbjudanden

Maria Bingo har tagit tillfället i akt att lansera en helt ny bingosajt inför bingosäsongen. Samtidigt har man lagt till några nya fina erbjudanden. Välkomstbonusen är densamma. Som nu spelare får du en bonus på 100 procent upp till 250 kr. Om du sätter in 250 kr och spelar för den summan en gång så får du alltså 250 kr extra, helt gratis.

Maria Bingo satsar lite extra på bingorummet Mega Jackpott under hösten. Tre gånger per dag har du chansen att spela om en jackpott på 80 000 kr. I bingorummet Studio 60 anordnas ”Roll-on-Bingo” varje kväll mellan klockan 21-22. I Roll-on-Bingo fortsätter bollarna att rulla fram även när någon har vunnit på full bricka.

Ett nytt bingorum på MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har precis lanserat ett nytt bingorum, ”90-Splitty”. I det här bingorummet spelas, som namnet antyder, 90-bollars bingo. Men, vad står då ”splitty” för? Jo, det är ett koncept genom vilket en jackpott delas på alla som spelar i det bingorum där jackpotten slår ut. I stället för att en ensam vinnare tar hem hela jackpotten får alla alltså en del av kakan. Det är egentligen ingen ny idé, men det är faktiskt inte så många bingosidor som har anammat den.

Förutom det nya bingorummet har MamaMia Bingo även en rad andra fina erbjudanden. Du vet kanske att du får 50 kr gratis bara genom att bli medlem på MamaMia Bingo? Och att du får en insättningsbonus på 100 procent upp till 200 kr? Men, visste du även att MamaMia Bingo är ledande när det gäller chattspel? Nästan varje timme, dygnet runt och året runt, anordnas ett chattspel i något av bingorummen.

Publicerat: 2012-09-01

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •