Blir du en VIP-spelare på bingo?

Att spela bingo är något många gör har som ett spännande tidsfördriv. Att man dessutom kan träffa nya vänner i chatten eller i ett bingocommunity och har chansen att vinna fina priser är självklart inga nackdelar.

Som spelare på en bingosajt har man alltid spännande bingospel att se fram emot. Man kan även delta i utlottningar om varupriser, vinna extravinster i chattspelen och få rabatter på bingoresor och -kryssningar. För att få den absolut bästa bingoupplevelsen gäller det dock att komma med i ett VIP-program. Vad är då ett VIP-program och hur gör man för att kvalificera sig för medlemskap?

VIP-program eller lojalitetsprogram? Först och främst måste vi klargöra att det finns en stor skillnad mellan vad bingosajterna benämner som VIP-program och vad som klassas som ett vanligt lojalitetsprogram. Merparten av bingosajterna har lojalitetsprogram, genom vilket du som spelare kan tjäna ihop poäng som du sedan kan lösa in mot mer bingopengar och/eller varupriser eller presentkort. Så fort du börjar spela för riktiga pengar kommer du med i lojalitetsprogrammet och kan börja tjäna poäng.

Ett VIP-program däremot är ett mer avancerat och förmånligt lojalitetsprogram. VIP-programmet kan bygga på lojalitetspoäng – det vill säga att du kommer med i VIP-programmet när du har samlat ihop en viss summa poäng – men det kan också handla om att det bara är vissa speciellt utvalda spelare som får tillgång till förmånerna i programmet. Det sistnämnda är det som gäller allt som oftast.

Så här blir du medlem i ett VIP-program Då ska vi inte hålla dig på halster längre. För att kvalificera dig till ett VIP-program för bingo gäller det att du omsätter mer pengar på bingospel än andra spelare. Det spelar ingen roll om du vinner mycket eller går lite minus på ditt spelande. Det är den totala omsättningen som räknas. Ju större summor du omsätter på bingo desto större chans att du kan komma med i ett VIP-program. Det går dock inte att säga exakt hur mycket du måste spela, eftersom det skiljer sig mellan olika bingosajter.

De bingosajter som har särskilda förmåner för VIP-spelare har särskilt utsedda VIP-assistenter som hela tiden granskar vilka spelare som omsätter mest pengar. Om du kommer upp på listan över storspelare kommer du inom kort att bli kontaktad av en VIP-assistent som erbjuder dig att ta del av bingosajtens VIP-service. Du behöver inte göra något speciellt för att bli antagen förutom att tacka ja till erbjudandet. Så fort du kommer med i VIP-programmet kan du njuta av en oöverträffad service.

Vad ingår i ett VIP-program? Som VIP-spelare kan du se fram emot att få all tänkbar service. Det är till exempel vanligt att du kan få kontantgåvor, födelsedagspresenter och möjlighet att delta i speciella tävlingar med mycket fina priser. Vissa bingosajter delar även ut presentkort med jämna mellanrum. Givetvis har du även chans att ta del av betydligt större och mer förmånliga bonusar som VIP-medlem än som vanlig medlem. Normalt får du också en personlig kontakt med en VIP-assistent, vilket gör att du (under kontorstid) kan få svar på eventuella frågor och funderingar bara inom några minuter.

Publicerat: 2012-11-06

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •