En miljon gånger insatsen i vinst på Jackpotjoy

Om du spelar på slots utan jackpott kan du normalt som mest vinna upp emot 10 000 gånger insatsen. Förhållandet kan vara konstruerat så att du på ett snurr som du exempelvis betalar 2 kr för kan vinna upp till 20 000 kr. Om du spelar på slots med en jackpott kan vinsten dock bli mycket större än så. Faktum är att du på många jackpottspel har möjlighet att vinna flera hundratusen gånger insatsen (om inte ännu mer!). Det vore väl inte fel att spela hem storkovan med en insats på bara några ynka kronor?

Det var precis vad som hände en spelare på Jackpotjoy i början av maj. Spelaren, som har valt att vara anonym, snurrade ett snurr på den klassiska spelautomaten Deal or No Deal och lyckades med konststycket att vinna närmare en miljon gånger insatsen om vi räknar om till svenska pengar. Insatsen var ynka 20 pence och vinsten blev 172 865 brittiska pund (ja, det var en spelare från Storbritannien som vann!)

Vinsten är i sig långt ifrån rekordet på massiva två miljoner pund, men det är ju verkligen inte dåligt att kunna inhösta en miljon gånger insatsen!

Om du kikar in på Jackpotjoy idag kommer du att se att jackpotten nu (se längst upp till höger på förstasidan) är ganska långt från motsvarande 172 865 brittiska pund, men den klättrar uppåt i rask takt. Det här spelet är nämligen det mest populära hos Jackpotjoy (och de andra bingosidorna som erbjuder det), så jackpottsumman växer snabbt. Dessutom ska vi nämna att det är en ganska generös del av varje insats som går till jackpottpoolen.

Deal or No Deal som bingospel
Chansen att vinna jackpotten på Deal or No Deal slot är givetvis mikroskopisk, så det kan upplevas som att det inte ens är idé att försöka. Om du vill ha lite större vinstchanser och även mycket hellre spelar något annat än spelautomater, kan vi tipsa om spelet Deal or No Deal Instant. Med lite extra flax i spelet kan du faktiskt vinna upp till hela 100 000 kr! Det finns också en skraplott på temat att prova på. Även här är högsta vinsten 100 000 kr.

Väljer du att spela Deal or No Deal Instant får du ta del av en spelidé som i princip är exakt likadan som den de tävlande på TV får svetta sig igenom. Du börjar med att välja insats och sedan ska du välja ut en av de 20 lådorna. Denna låda sparas och i nästa steg ska du välja ut sex lådor som ska öppnas.

När de första sju lådorna är borta från hyllorna ringer bankiren och erbjuder dig en deal utifrån resultatet av de lådor som har öppnats. Nu kan du tacka ja eller nej. Väljer du sistnämnda får du öppna ytterligare serier av lådor och få ytterligare deals av bankiren. Enkelt, spännande och roligt!

Publicerat: 2016-06-10

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •