Få 500 kr extra hos Ladbrokes Bingo

Ladbrokes Bingos välkomstbonusar kan nästan vara en stående punkt i nyhetsrapporteringen kring bingo online. Den bonus nya spelare kan utnyttja vid den första insättningen ändras nämligen stup i kvarten och bara det senaste tolv månaderna har vi kunnat presentera en handfull olika deals. Nu är det dags för en ny förändring, men den här gången verkar det som att Ladbrokes kampanjmakare kommer att nöja sig ett tag. Den nya bonusen är nämligen giltig fram till och med nyår!

Välkomstbonusen på Ladbrokes Bingo har blivit successivt bättre för varje förändring och det erbjudande som nu ligger och väntar är riktigt förmånligt om vi ser till hur fina belöningar du får och hur lite du behöver göra för att lägga beslag på godbitarna.

Välkommen till oss-bonus
Ladbrokes Bingo erbjuder alla nya spelare att “spendera 100 kr, spela för 600 kr” i en “Välkommen till oss”-bonus. Detta låter ju som ett helt fantastiskt erbjudande och frågan är givetvis om det är helt sant. Vi ska dissekera erbjudandet så du ser hur det fungerar.

Om du vill ta del av erbjudandet är det första du ska göra att skapa ett spelkonto. Sedan får du inte glömma att skapa ett chattnamn. Du kan inte ta del av någon belöning om du inte gör det!

Därefter är det dags att göra en första insättning. Notera att du alltså inte får gratis bingobrickor eller liknande bara för att signa upp – du måste göra en insättning av egna pengar för att dels kunna börja spela, dels få ta del av välkomstbonusarna. När du har gjort en insättning ska du gå till valfritt bingospel och köpa brickor för minst 100 kr sammanlagt. Du behöver självklart inte spendera 100 kr på ett och samma spel och en och samma omgång utan det är totalen som räknas.

När Ladbrokes upptäcker att du har spelat för 100 kr kommer det att dyka upp ett meddelande på skärmen där det står att du har fått in en bingobonus på 400 kr på kontot.

100 kr gratis på minislots
Bingobonusen är inte den enda belöning du får i samband med att du klarar spelkravet. Du får nämligen också 100 kr att spela för helt gratis på Ladbrokes minislots, det vill säga de spelautomater du hittar i bingoklienten. Det är bara att snurra loss på exempelvis Rainbow Riches, Foxin’ Wins Again eller Heart of the Jungle och hålla tummarna!

Gästrum för nya spelare
Att börja spela bingo online är inte svårt och oavsett hur ny du är till spel om pengar kommer du garanterat känna dig varm i kläderna efter bara några minuters spel. För att du ska ha möjlighet att få en riktig mjukstart har Ladbrokes Bingo också öppnat upp ett “gästrum” på sajten och här erbjuds du att i sju dagar från och med din registrering spela gratis bingo och bingo med mycket billiga bingobrickor. Samtidigt som det verkligen inte kostar skjortan att delta i spelen är vinsterna inte minimala. Det finns ganska skapliga vinster, dock i form av bonuspengar, att pricka i Ladbrokes Guest Room.

Publicerat: 2016-05-10

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •