Flera hundra kronor i gratis bingobonusar

Det är nästan mer regel än undantag att bingosidorna på nätet ger ut gratispengar till nya spelare. Det är inga jättesummor det handlar om, men det är ju inte direkt någon nackdel att få helt gratis spelpengar att använda på bingospel. Med ett erbjudande om gratis spelpengar kan du prova på en bingosidas utbud av bingospel för att se hur spelen fungerar. Du kan då enkelt bilda dig en uppfattning om huruvida du kan tänka dig att fortsätta spela på den bingosidan eller inte. Är du inte nöjd är det bara att kika vidare.

En annan fördel med gratis bingopengar är självklart att du har chansen att omvandla gratispengarna till riktiga pengar. Själva bonusen är ofta låst, men eventuella vinster kan du, efter att du har omsatt beloppet ett visst antal gånger, ta ut till ditt bankkonto (om du inte vill fortsätta spela med pengarna det vill säga). Kom ihåg att vara noga med att läsa villkoren för erbjudandena innan du slår till.

Här är en sammanfattning av de erbjudanden som vi på Svenskbingoguide tycker är bäst just nu.

Jackpot Joy
På Jackpot Joy får du just nu 100 kr i “Prova på-bonus”. Vad det innebär är att du efter registrering vid din första inloggning kommer att hitta 100 kr på ditt spelkonto. Dessa pengar kan du använda helt fritt bland alla spel på Jackpot Joy.

Caliber Bingo
Caliber Bingo erbjuder alla nya spelare 50 kr i gratis bingobonus. Det enda du behöver göra är att registrera dig, invänta ett aktiveringsmail, klicka på en länk i aktiveringsmailet och sedan logga in. Voilà så har ditt spelkonto krediterats med 50 kr.

Bestbingo
Bestbingo har ett välkomsterbjudande som slår det mesta. Som ny medlem får du nämligen 250 kr i gratis bingobonus. Du kan använda din bonus direkt när du loggar in för första gången efter din registrering. För att kunna ta ut eventuella vinster måste du emellertid först göra en egen insättning på 100 kr. I övrigt finns inga krångliga villkor!

Lyckobingo
Lyckobingo betalar ut 50 kr i gratis bingobonus till alla nya spelare. Du behöver inte göra något speciellt för att ta del av gratispengarna. Det är bara att logga in och börja spela.

MamaMia Bingo
Även MamaMia Bingo ger dig 50 kr i gratis bingobonus bara genom att du registrerar dig. Du kan använda bonusen precis hur du vill, det vill säga både på bingospel och på slots.

Bingojoy
Hos Bingojoy kan du ta del av en bingobonus på 50 kr utan att först behöva göra en insättning av egna pengar. Det enda du behöver göra är att komma ihåg att klicka på en länk i ett aktiveringsmail du får skickat till din registrerade e-postadress.

Publicerat: 2013-09-07

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •