Förenkla ditt bingospelande

Bingo är ett mycket enkelt spel. Du behöver ju inte ha några som helst förkunskaper för att kunna ta del av spännande bingospel. Du köper ett valfritt antal brickor och sedan är det bara att hoppas på att du har turen med dig. När du spelar bingo på nätet finns det dock några saker du kan göra för att göra ditt spelande ännu enklare. Varje bingosajt har smarta funktioner som du kan använda för att nästan helt automatisera ditt spelande. Då kan du i stället fokusera på att hålla hårt i dina turamuletter! Här får du fem tips för att förenkla ditt bingospelande på nätet. Notera att alla bingosajter kanske inte erbjuder precis dessa funktioner. Det kan också vara så att det finns skillnader mellan bingosajterna när det gäller reglerna för respektive funktion.

Förköp

Om du har satt undan en viss summa pengar och även har bestämt dig för hur länge du vill spela, kan du betala brickor i förväg och sedan låta spelomgångarna rulla. Du klickar helt enkelt på en knapp med titeln ”Förköp”. Sedan markerar du med pilarna hur många spelomgångar du vill spela och hur många brickor du vill spela med per spelomgång. Se bara till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto för alla dina brickköp.

Du kan när som helst avbryta ditt förköp. Du köper nämligen inte brickor i förväg för det totala antalet spelomgångar du har valt. Om du vill avbryta ditt förköp klickar du bara på knappen märkt ”Förköp” och väljer sedan ”avbryt”. Notera att du får vänta en spelomgång innan förköpet avaktiveras.

Automarkering

När du spelar bingo på nätet kan du välja att låta bingosajtens mjukvara markera alla nummer åt dig eller att markera numren på egen hand. Om du vill förenkla ditt spelande ska du givetvis välja automarkering. Du kan avaktivera funktionen automarkering i det fall du vill vara mer aktiv under en spelomgång. Notera dock att du aldrig kommer att missa någon vinst, även om du skulle missa att markera ett draget nummer.

Bästa brickan först

En fiffig funktion på bingosajterna är den som kallas ”Bästa först”. Denna funktion är utmärkt att använda, särskilt om du spelar många brickor samtidigt. Om du markerar alternativet ”Bästa först” kommer den brickan som så att säga ligger bäst till alltid att ligga överst/längst fram.

Lyckonummer

Alla har vi väl ett eller ett par lyckonummer? Om du vill se till att ditt eller dina lyckonummer alltid ska finnas med på dina brickor ska du definitivt välja att aktivera detta alternativ. Du letar helt enkelt på funktionen ”Lyckonummer” under rubriken ”Spelinställningar” och väljer upp till fem lyckonummer.

Zoom

Zoom är en funktion du med fördel kan använda om du spelar med ett stort antal bingobrickor i en spelomgång. Du öppnar dina spelinställningar och väljer alternativet ”Zoom”. Här väljer du hur många av dina brickor du vill se under en spelomgång. Beroende på hur många brickor du spelar med totalt sett och hur många brickor du väljer att se kommer brickornas storlek att ändras. Ju färre brickor du vill se, desto större storlek på de brickor som visas, och vice versa. På vissa bingosajter kan du även ha möjlighet att använda en scroll-funktion som gör att du kan visa alla dina brickor genom att dra en pekare till höger eller vänster.

Publicerat: 2012-09-20

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •