Fullmatat med minispel hos Betsson Bingo

Betsson Bingo har inte kommit med särskilt många nyheter när det gäller utbudet av bingospel den senaste tiden. Man kör helt enkelt vidare med sina populära spel som Schlagerbingo, Resebingo, Diamanten, Tornado och så vidare. Betsson har dock gjort några förändringar vad gäller utbudet av de minispel som finns att spela vid sidan av bingospelen i bingolobbyn. De senaste veckorna har Betsson lagt till flera minispel och det handlar om såväl spelautomater som videopoker och bordsspel. Utbudet omfattar numera omkring 30 titlar och det är inte alls en särskilt pjåkig summa. Här är lite kort om några av de mer populära minispelen hos Betsson Bingo.

Atlantic Quest
Atlantic Quest är en spelautomat med tema sjöfart och äventyr under vattenytan. Någon story finns väl egentligen inte, men med tanke på att symbolerna bland annat är i form av skattkartor och dykutrustning är det enkelt att förstå att speltillverkaren NYX har tänkt sig att spelarna ska bjudas med till en skattjakt.

Atlantis Quest är en femhjuling med 20 insatslinjer. Det är bara radinsatsen man kan skruva på och radinsatsen är ganska rejäl. Lägsta insats är faktiskt hela 2 euro.

Spelet är komplett med alla de vanliga funktioner vi är vana vid att se i videoslots. Här finns både vilda symboler, en scattersymbol, free spins och en bonussymbol. Bonussymbolen är den som ger de största vinsterna. Med fem bonussymboler spridda på hjulen vinner du 10 000 mynt.

Astro
Astro är en läcker liten minislot med rymden som tema. Rättare sagt ska vi kanske säga att det är den bild av rymden som var i fokus i populärkulturen under den tidiga rymdåldern (50- och 60-talen) som är temat. Bland symbolerna finns nämligen både gröna marsmän, flygande tefat och strålpistoler.

Astro är en femhjulsautomat med 20 linjer som alla alltid är aktiva. Lägsta radinsats är 0.10 euro och det innebär att lägsta insats är 2 euro.

Astro har vilda symboler, scatters och bonussymboler. Den vilda symbolen ersätter betalande symboler som vanligt och kan också, om du får minst två symboler bredvid varandra, ge en kontantvinst på egen hand. Scattersymbolen belönar dig med en vinst på mellan 2-400 gånger insatsen medan bonussymbolen ger en slumpmässig vinst. Med fem bonussymboler kan du vinna upp till 1000 mynt.

Haunting Harry
Haunting Harry handlar om Halloween, vampyrer, Frankensteins monster – ja temat är egentligen ett hopkok av kändisar från romaner och skräckfilmer genom åren.

Haunting Harry är en femhjuling med 20 vinstlinjer som alla alltid är i spel. På den här automaten kan du spela en linje för så lite som 0.10 euro, vilket gör att du kan komma undan med så lite som 0.20 euro för ett snurr, även om du aktiverar alla linjer.

Haunting Harry har fyra specialsymboler, nämligen en vildsymbol, en scatter, en bonussymbol och en free spins-symbol. Den vilda symbolen ersätter andra symboler och scattersymbolen ger en omedelbar kontantvinst. Bonussymbolen ger också en kontantvinst, men här finns också en slumpfaktor. Får du till exempel fem stycken bonussymboler på hjulen kan du vinna allt mellan 60-400 mynt. Free spins-symbolens uppgift är, såklart, att aktivera gratissnurr. Som mest kan du få spela 20 stycken.

Publicerat: 2015-08-11

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •