Här hittar du de största bingojackpottarna

Det finns många olika skäl till att man spelar bingo på nätet. Den sociala biten är en av dessa. Att man kan chatta och språka med såväl gamla som nya vänner medan man spelar spännande bingospel är något som uppskattas av många. Att man vinner med en ganska hög frekvens är en annan aspekt som attraherar. Bingo är inte som Lotto, där man kanske vinner någon hundralapp vart tredje år. När man spelar bingo på nätet kan man ta hem flera vinster i timmen.

På senare tid har fler och fler bingosajter inlemmat bingorum med progressiva jackpottar i sina utbud. Vissa bingosajter är så stora att de kan erbjuda helt egna bonusrum, medan andra erbjuder spel i så kallade nätverksrum, det vill säga bingorum där vinstpotterna ”poolas” från en mängd olika bingosajter.

Vad är en progressiv jackpott?

En progressiv jackpott får tillskott med någon procent eller någon tiondels procent från varje insats som läggs i ett bingorum. Om en spelare omsätter, det vill säga spelar för, 1000 kronor under en dag, så går kanske en tia till en gemensam jackpott. Ju fler spelare som satsar pengar, desto snabbare växer jackpotten. Det är tydligt att jackpotten blir mer och mer intressant ju större den blir. Jackpottvinsten ökar nämligen snabbare ju högre den blir, i takt med att fler spelare satsar pengar för att vinna den.

Vissa jackpottar slår ut relativt ofta. Det gör att de inte kommer upp i särskilt stora belopp. Det finns också jackpottar som är extremt svåra att vinna och som därför inte slår ut särskilt ofta. Dessa jackpottar kan räknas i flera hundratusen kronor. Det är givetvis svårigheten att vinna jackpotten som avgör hur stor jackpotten blir.

Maria och Jackpotjoy för stora jackpottar

Om du vill ha chansen att bli betydligt rikare varje gång du sätter dig vid datorn för att spela bingo är det bingosajterna Maria och Jackpotjoy du ska använda dig av.

På Maria Bingo har du nästan alltid en jackpott på åtminstone 100 000 kronor att kamma hem, om du har Fru Fortuna på din sida det vill säga. Maria Bingo har såväl egna jackpottar som länkade jackpottar. I skrivande stund är Maria Bingos ”Monster-jackpott” uppe i nästan 100 000 pund – det är närmare en miljon svenska kronor! Mega-jackpotten ligger på cirka 400 000 kronor.

Jackpotjoy har ett antal olika jackpottar, både på bingospel och andra spel. Den jackpott som slår ut oftast och som lockar flest spelare är Jackpotjakten. När någon vinner jackpotten, som ofta uppgår till närmare en halv miljon svenska kronor, får vinnaren 50 procent av jackpottsumman, medan de övriga spelarna som befann sig i samma bingorum som vinnaren får dela på resterande 50 procent. På Jackpotjoy behöver du alltså inte ens vinna själva jackpotten för att vinna stora pengar.

Publicerat: 2012-10-01

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •