Jackpot Joy – juvelen bland bingosajterna

Jackpot Joy är en ny bekantskap för svenska bingoälskare. Vi kommer att återkomma med en fullödig recension av Jackpot Joy inom kort. Här ska vi bara kort nämna något om Jackpot Joy och tipsa om några makalösa kampanjer som denna bingosajt precis har dragit igång.

Jackpot Joy har länge varit bingosajten nummer ett i Storbritannien. Här är det faktiskt så att det knappt finns några andra renodlade bingosajter förutom Jackpot Joy – så dominerande är denna bingosajt. För några år sedan expanderade man till en del andra europeiska länder och sedan några månader tillbaka finns Jackpot Joy även i Sverige.

Denna bingosajt är det självklara valet för dig som älskar att spela bingo. Om du har tröttnat på att de vanliga svenska bingosajterna i princip bara erbjuder samma typ av bingospel, varje dag, år ut och år in, ska du absolut kika lite närmare på Jackpot Joy. Här finns bingospel du inte hittar någon annanstans. Vissa av bingospelen kombinerar spännande pusselspel med traditionell bingo. Du kan till exempel spela en bingovariant som bygger på det populära pusselspelet Bejeweled. 80-bollarsbingo, 75-bollarsbingo, 90-bollarsbingo – alla tänkbara varianter hittar du på Jackpot Joy.

”Jackpot”

Att denna bingosajts namn innehåller ordet ”jackpot” borde väl vara förpliktande kan man tycka, och det är helt korrekt. Jackpot Joy erbjuder mängder av jackpottar, såväl fasta som progressiva. I bingorummet för spelet Eurobingo delas en fast jackpott på 5000 kronor ut flera gånger per dag. I spelet Community Bingo Jackpot finns en jackpott som ibland uppgår till så mycket som 250 000 kronor. En intressant sak med just detta bingospel är att hälften av jackpottvinsten går till vinnaren och hälften fördelas på de andra spelarna som befinner sig i bingorummet när jackpotten slår ut.

Lanseringskampanjer för Jackpot Joy

Jackpot Joy är inte direkt kända för att vara blyga med kampanjer och erbjudanden. Om du blir medlem på Jackpot Joy kommer du att ha flera fina erbjudanden att ta del av varje vecka. Det första erbjudandet du får är en gratis bonus. Så fort du blir medlem på denna bingosajt får du 100 kronor i gratis spelpengar att använda på vilket bingospel du vill. Om du sedan tar steget att göra en insättning av egna pengar får du en insättningsbonus på 100 procent upp till 1500 kronor. Skulle du sätta in 1500 kronor får du alltså hela 3000 kronor att spela för.

Under våren 2012 har Jackpot Joy även extra vinstpotter för svenska spelare. Totalt kommer ungefär en miljon kronor att delas ut i vinster, varje dag! Dessutom erbjuds alla spelare möjligheten att spela gratis bingo många gånger varje dag. Så vill du öka dina vinstchanser när du spelar bingo är Jackpot Joy ett mycket bra val.

Publicerat: 2012-04-23

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •