Jackpotjoy med ännu fler slots

Vi vet att det är många bingospelare som gärna satsar några kronor på slots emellanåt, och därför kikar vi då och då igenom spelutbudet hos våra favoritsajter för att se om det har dykt upp någon ny bandit eller videoslot som är värd en koll. Den bingosida vi tänkte fokusera på den här gången är Jackpotjoy som precis nyligen har stoppat in två nya spelautomater i utbudet. Det handlar om King of Slots och Zeus 1000.

King of Slots och Zeus 1000 hittar du i avdelningen för slots på Jackpotjoy. Du kan alltså inte spela dessa titlar inne i bingoklienten. Självklart kan du spela med bonuspengar på båda automaterna. Se bara till att du känner till spelkraven för bonusarna innan du börjar spela.

King of Slots
Det är spelskaparen Net Entertainment (NetEnt), som är ett svenskt företag, som står bakom titeln King of Slots. Spelet är det tolfte som Jackpotjoy lägger till från NetEnt så det börjar finnas en del att välja mellan.

Temat i spelet handlar, föga förvånande kanske, om en kung, en kung av spelautomater. Den lille filuren finns med både som ikon på de fem hjulen och som en slags maskot. Öppnar du upp spelet ser du kungen direkt till höger om hjulen. Han gör kanske inte så mycket väsen av sig, men det är en snygg detalj att lägga till huvudrollsinnehavaren som “maskot”. Symbolerna är designade på ett sätt som matchar perfekt till temat. Det är helt enkelt ädelstenar och ädla metaller för hela slanten!

Om vi går vidare till att titta på vilka funktioner spelet bjuder på är det två av dessa som står ut från mängden. Det handlar om “sticky wins”-funktionen och bonusrundan med free spins (gratis spelomgångar). Sticky wins är en fiffig funktion som gör att varje snurr så att säga kan räcka längre. Alla vinstträffar hålls nämligen kvar och så snurrar sedan övriga hjul vidare för att förhoppningsvis snurra fram symboler som matchar dem som du redan har fått fram. Chansen finns att varje position täcks av matchande symboler och då vinner du stort, oavsett vilken symbol det handlar om.

Bonusrundan med free spins är speciell på flera sätt. För det första kan du få spela upp till hela 30 gratis spelomgångar och för det andra tredubblas alla de vinster du förhoppningsvis lyckas kamma hem.

Zeus 1000
Zeus 1000 är en videoslot framtagen av en speltillverkare som heter Williams Interactive. Jackpotjoy har sedan tidigare ett par slots från denna aktör i utbudet, däribland Spartacus – Gladiator of Rome och Montezuma.

Temat i den här automaten är Zeus, du vet den gamle grekiske guden som kan jämföras med Tor från asatron, och den gamla grekiska antiken. Spelet är en naturlig fortsättning på de tidigare totalt tre automaterna med samma tema från WMS. Zeus finns med på hjulen som en symbol som kan staplas och han kan dessutom dyka upp på mer oväntade platser på spelskärmen.

Spelet har många bra funktioner och det första att lägga märke till är att det finns två hjulställningar. Till vänster ser du fem hjul som är fyra rader höga och till höger ser du en ställning med tolv rader höga hjul. Uppdelningen har en given funktion och idén är att vissa symboler, däribland spelets jokersymboler, kan kopieras från den vänstra hjulställningen till den högra.

En annan funktion att hålla utkik efter är bonusrundan med free spins. När den aktiveras har du möjlighet att få upp till hela 1000 extra jokersymboler på den högra hjulställningen (du får alltid minst 400 stycken!).

Publicerat: 2015-12-04

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •