Lojalitetsprogrammet på Caliber Bingo

För några veckor sedan rapporterade vi om flera spännande nyheter hos Caliber Bingo, bland annat om den nya välkomstbonusen och att alla nya medlemmar även får presentkort på ICA på 100 kr samt 50 kr i gratis bingopengar. Caliber Bingo nöjer sig inte med att belöna nya spelare på alla tänkbara vis. Man har också ett mycket lukrativt lojalitetsprogram genom vilket du faktiskt kan tjäna pengar på att spela, oavsett du vinner eller förlorar. Vi räknar Caliber Bingos lojalitetsprogram som ett av de bästa i bingobranschen. Läs vidare så får du all information du behöver.

Spela och tjäna lojalitetspoäng
I grunden fungerar Caliber Bingos lojalitetsprogram som sådana program gör i allmänhet. Du tjänar helt enkelt poäng när du spelar. Det lite speciella med Caliber Bingos lojalitetsprogram är dock den stora transparensen. Du vet exakt vad du behöver göra för att tjäna ihop ett visst antal poäng och dina poäng uppdateras i princip i realtid. Dessutom får du poäng inte bara för spel på bingo, utan också för spel på bordsspel och alla andra spel, inklusive minispel. Många av lojalitetsprogrammen hos bingosidorna på nätet är inte särskilt transparenta, men Caliber Bingo utgör alltså ett undantag.

Lös in poängen mot bonuspengar
Hos Caliber Bingo får du poäng för ditt spelande enligt följande schema:
Minst 10 kr satsat på bingo = 10 lojalitetspoäng
Minst 10 kr satsat på bordsspel = 1 lojalitetspoäng
Minst 10 kr satsat på alla andra spel = 5 lojalitetspoäng

Om du under en kväll spelar för 400 kr på bingo, 100 kr på bordsspel som roulette och blackjack samt 400 kr på en spelautomat får du alltså 400 + 10 + 200 = 610 lojalitetspoäng.

När du har samlat på dig totalt minst 1000 lojalitetspoäng kan du börja lösa in dina poäng mot bonuspengar. Varje multipel om 1000 poäng ger dig 10 kr i bonuspengar. För bonuspengarna gäller samma villkor avseende bland annat omsättningskrav som för övriga bonusar hos Caliber Bingo.

För att växla poäng mot bonuspengar behöver du bara leta upp knappen ”Lös in poäng” på ditt spelkonto. Ange antalet poäng och skicka iväg ordern. Bonuspengarna kommer direkt in på ditt spelkonto efter växlingen.

Bli VIP och få kontanter
Om du har turen att komma med i något av Caliber Bingos VIP-program behöver du inte nöja dig med att få bonuspengar när du löser in dina lojalitetspoäng. Som VIP-medlem kan du lösa in poäng mot kontanter, som alltså inte har något omsättningskrav. Nedan ser du växlingsschemat för VIP-nivåerna.

Club Emerald – 10 000 poäng ger 10 kr i kontanter
Club Gold – 10 000 poäng ger 20 kr i kontanter
Club Diamond – 10 000 poäng ger 30 kr i kontanter

Om du är VIP-medlem och spelar mycket på bingo och på videoslots kan du ganska enkelt plocka hem flera hundralappar i månaden i kontanter med lojalitetsprogrammet på Caliber Bingo.

Publicerat: 2013-11-25

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •