LyckoBingo – nummer ett för bingoerbjudanden

Många bingosidor är mycket generösa med erbjudanden av olika slag både för nytillkomna spelare och befintliga spelare, men frågan är om inte LyckoBingo är nummer ett. Vi som bevakar bingoscenen på nätet mycket noggrant vet att det är en mängd spelare som är mycket nöjda med den stora mängd utmärkta erbjudanden som LyckoBingo erbjuder. En del av erbjudandena är mer eller mindre permanenta medan andra är tidsbegränsade. Vad de alla har gemensamt är att du som spelare får ett ordentligt mervärde. Vill du få ut lite extra av din upplevelse av bingo online är LyckoBingo ett alldeles utmärkt val. Här nedan kan du läsa lite om några av LyckoBingos främsta erbjudanden.

Gratis registreringsbonus
Gratis registreringsbonusar är inte något unikt för LyckoBingo, men att få 50 kr att spela för bara genom att registrera namn, födelsedatum, e-postadress och några ytterligare uppgifter är väl inte helt fel? Så fort du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med information om hur du tar del av dina 50 kr i gratis bingobonus. När pengarna sedan har landat på ditt spelkonto kan du komma igång med ditt bingospelande direkt, och dessutom alltså helt gratis! Givetvis finns omsättningskrav kopplade till gratisbonusen, men som sagt, 50 kr gratis är inte fy skam.

Upp till 2000 kr i insättningsbonus
Gratisbonusen är en sak, men för att verkligen kunna njuta av spännande bingospel på nätet behöver ju spelkassan vara lite större. Lyckligtvis erbjuder LyckoBingo inte bara en insättningsbonus, utan två stycken. På din första insättning du gör som ny spelare får du en bonus på 200% upp till 2000 kr. En insättning på 1000 kr ger alltså 2000 bonuskronor och en total spelkassa på 3000 kr. Om du sedan gör ytterligare en insättning får du en bonus även på den. Den andra bonusen är på 50% upp till 600 kr (en insättning på 1200 kr ger 600 bonuskronor).

Spela gratis bingo varje dag
Inte heller gratis bingospel är något LyckoBingo är unika om, men att erbjuda fem timmar av gratisbingo varje dag är det inte alla bingosidor som gör. Det krävs bara att du är en nattuggla, alternativt mycket morgonpigg, för att du ska kunna ta del av gratisbingo på LyckoBingo. Mellan kl. 03-08 varje dag kan du spela bingo gratis, dessutom med garanterade vinstpotter.

Sedan är det också så att LyckoBingo erbjuder gratisbingo på mer normala tider en dag i månaden. Under LyckoBingos gratis bingo-dag kan du spela kostnadsfritt mellan kl. 10-22.

Gratis skraplott med 100 000 kr som maxvinst varje dag
Ja, rubriken är helt korrekt. LyckoBingo ger alla spelare en kostnadsfri skraplott varje dag. Det enda som krävs för att få skrapa gratis är att du har gjort en insättning och att du dagen för skrapet har minst en krona på ditt spelkonto. Högsta vinsten direkt på skrapet är 10 000 pund, vilket motsvarar ungefär 100 000 kr. Lotten betalar också ut en stor mängd vinster på motsvarande 500 kr, 250 kr, 200 kr, 15 kr och 10 kr. Namnet på lotten är Bingo Scratch och är en enkel historia. Tre likadana symboler på skrapfältet och du vinner!

Publicerat: 2014-08-16

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •