Många jackpottslots hos Jackpot Joy

Jackpot Joy handlar ju, som namnet ganska tydligt skvallrar om, väldigt mycket om jackpottar. Jackpot Joy bjuder på finfina jackpottar, såväl fasta som ständigt växande (progressiva) i vart och vartannat bingorum. Vad som är lätt att missa är dock att Jackpot Joy även har en mängd spelautomater och minislots med jackpottar. Många som spelar bingo passar på att spela lite på slots i väntan på att nästa spelomgång ska börja (så kanske även du?) och för det ändamålet har Jackpot Joy det absolut bästa utbudet av spel bland bingosidorna på nätet. Här är lite kort om de mest populära spelautomaterna på Jackpot Joy.

Wonderland
Wonderland handlar självklart om Alice i Underlandet. Alice själv finns med som symbol. Cheshire-katten, kaninen och Mad Hatter likaså. Inramningen är härlig, med vackert tecknade detaljer och en mysig bakgrundsmusik. Wonderland har 25 fem hjul, fyra rader av symboler och 25 insatslinjer. I spelet finns flera bonusspel varav ett kan leda dig fram till den progressiva jackpotten.

Lite speciellt med Wonderland är att du inte behöver spela med maxinsats för att ha chans att vinna en jackpott. Det finns nämligen fyra olika jackpottar, var och en med sin egen miniminivå. För att ha chans på den minsta jackpotten räcker det att spela för 0.10 kr per mynt.

Tikis Tempel
Tikis är stora trä- eller stenfigurer i människoliknande form. Framför allt är de vanliga i Polynesien och andra delar av Oceanien. I Tikis Tempel finns ett helt gäng sådana figurer. En av dem öppnar bonusspelet som kan ge miljoner i jackpottvinster.

Tikis Tempel är en av de mest fullmatade spelautomaterna hos Jackpot Joy. Här finns, förutom bonusspelet, även exempelvis jokersymboler, ett free spins-läge med slumpmässiga jokrar samt scattersymboler som kan ge vinster på upp till 100 gånger insatsen.

Det finns fyra olika jackpottar att vinna i Tikis tempel. Den största når ofta över fem miljoner svenska kronor. Du väljer själv vilken jackpott du vill ha chansen att vinna genom att bestämma myntvärde på välkomstskärmen som visas innan du startar spelet.

Deal or No Deal
Deal or No Deal är en spelautomat som bygger på det omåttligt populära TV-programmet med samma namn. Det är en förhållandevis okomplicerad automat med klassiska fruktsymboler, kortvalörsymboler (A-J), 7:or och BAR-symboler.

I det ordinarie spelet kan du vinna upp till 10 000 mynt, men det är när bonussymboler dyker upp på hjulen som det verkligt roliga startar. Det finns två olika bonusspel. I det ena ska du, precis som i TV-programmet, välja lådor. Du får fortsätta välja lådor och plocka hem vinster tills dess du öppnar en tom låda. I det andra bonusspelet har du chansen att vinna en av fyra jackpottar.

Publicerat: 2013-10-20

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •