Ny välkomstbonus på JackpotJoy

JackpotJoy är en av de största bingosidorna i Sverige och förmodligen den bingosida som erbjuder flest regelbundna erbjudanden för spelarna. Varje dag finns något spännande att ta del av och det kan handla om allt möjligt, såsom cashbacks (återbetalning av förluster), spel med garanterade vinster, gratis bingo samt extra insättningsbonusar. JackpotJoy är också alltid relativt generöst vad gäller det välkomsterbjudande nya spelare kan ta del av.

Rubbet-bonus – nytt bonuskoncept hos JackpotJoy
Tidigare har JackpotJoys välkomsterbjudanden framför allt handlat om traditionella insättningsbonusar. Som ny medlem har du helt enkelt fått extra pengar på kontot i form av bonuspengar vid din första insättning. Nu i mitten av september har man dock introducerat ett helt nytt koncept. Alla nya spelare kan nu ta del av en ”Rubbet-bonus” i stället för en insättningsbonus.

JackpotJoys Rubbet-bonus är en slags cashback-bonus genom vilken du får pengarna tillbaka om du förlorar en större eller mindre del av din första insättning när du börjar spela. I stället för att få bonuspengar in på kontot direkt efter registrering får du alltså bonuspengarna först om ditt spelande skulle gå knackigt. Vad detta innebär är att du, om ditt spelande går bra, inte behöver uppfylla en mängd omsättningskrav innan du kan ta ut dina pengar. För återbetalningen gäller dock givetvis omsättningskrav.

Steg för steg – så här fungerar Rubbet-bonusen.
Du börjar med att registrera dig som ny medlem. Det andra steget är att göra en insättning på minst 100 kr. Sedan kan du börja spela med pengarna, som alltså är helt och hållet dina egna. Efter att 48 timmar har gått efter din första insats görs en avstämning för att se om du är berättigad till cashback/återbetalning.

Om förlusterna inom 48 timmar överstiger 90% av ditt insatta belopp får du hela insättningen tillbaka. Om förlusterna å andra sidan inte överstiger 90% av insättningen får du nettoförlusten tillbaka. Maximal återbetalning, som är i form av en bonus, är 500 kr, och bonusen betalas ut inom 72 timmar efter 48-timmarsperioden.

Låter uträkningen lite krånglig? Vi tar ett exempel för att bena ut vad som gäller. Vi säger att du sätter in 500 kr och att du efter 48 timmar inte har en krona kvar på kontot. Då får du hela insättningen tillbaka i bonus. Om du i stället har 200 kr kvar får du 300 kr tillbaka i bonus. Om du har mer pengar på kontot än du satte in får du givetvis ingen bonus, men samtidigt har du ju gått med vinst!

Som med alla erbjudanden gör du klokt i att läsa villkoren för Rubbet-bonusen noga innan du accepterar den. Ovan ska bara ses som information och det är JackpotJoys villkor som gäller.

Publicerat: 2014-10-13

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •