Hur bra är nya Caliber Bingo?

Caliber Bingo är en bingosajt som har funnits med ett tag nu. Det är många svenskar som har njutit av välgjorda och spännande bingospel i flera år på Caliber Bingo. För en tid sedan gjordes en välbehövlig uppfräschning av sajten. Man ändrade inte på allt – de bästa bitarna lämnade man givetvis orörda – men de spelare som var vana vid den gamla inriktningen och designen hade nog en liten tillvänjningsperiod. Så, blev Caliber Bingo bättre efter nylanseringen? Här får du svaret.

Att komma igång med Caliber Bingo

Det har aldrig varit särskilt svårt att komma igång att spela bingo hos Caliber Bingo, men nu är det enklare än någonsin. På sajten står det att du kan komma igång på 30 sekunder. Då ska du vara riktigt långsam på att skriva på tangentbordet. Det går garanterat fortare än så. Alldeles oavsett, så är det en mycket enkel registreringsprocess du ska gå igenom.

När du har registrerat dig får du ett trevligt välkomstpaket. En del av innehållet har funnits med länge, medan några saker är nya. För det första har du möjlighet att spela gratis bingo varje dag. Det här är en funktion som många bingosajter erbjuder, men det är få bingosajter som erbjuder fyra rundor per timme, såsom Caliber Bingo gör. Normalt i bingovärlden är att du får chansen att spela gratis bingo en eller ett par timmar per dag.

I ditt välkomstpaket får du för det andra 50 kronor gratis att spela för. Det är bara att klicka dig fram till det bingospel du helst vill prova på och sedan köpa bingobrickor för hela slanten. Eller, förresten, du får garanterat pengar över efter din första provomgång. Vissa bingospel har nämligen brickor som kostar så lite som 10 öre.

För det tredje får du en gratis skraplott varje dag. När du loggar in hittar du skraplotten tillgänglig på ditt spelkonto. Det kanske inte är en skraplott i klass med Triss – du kommer inte vinna 25 000 kronor i månaden i 25 år – men den är gratis och det finns ganska trevliga vinster att kamma hem.

För det fjärde får du en mastig insättningsbonus på 200 procent. Det är få andra bingosajter som är så generösa med insättningsbonusen.

Utlottningar och tävlingar

Med nylanseringen har Caliber Bingo även satsat lite mer på att anordna utlottningar och tävlingar. Varje månad kan du som medlem delta i tävlingar om att vinna resor eller varupriser. För vissa tävlingar räcker det att du anmäler ditt intresse, medan det för andra krävs att du spelar ett visst bingospel i ett visst bingorum vid en viss tidpunkt.

Bingospelen

Den främsta förändringen när det gäller själva bingospelen är att Caliber Bingo har gjort om ett av bingorummen till ett 80-bollarsrum. Det fanns en önskan från spelarna om att öppna ett sådant rum, och Caliber Bingo har alltså gått önskemålet till mötes. Man har också stuvat om lite i schemat för att sprida ut omgångarna av de mest populära bingospelen över fler av dygnets timmar.

Alla de populära bingospelen finns kvar. Det gäller bland annat storfavoriten Titan Jackpot, Crazy Bingo, Happy Hour och Special Jackpot.

Publicerat: 2012-09-25

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •