Nya jackpottar på Maria Bingo

Maria Bingo erbjuder sedan knappa månaden tillbaka en helt ny uppsättning jackpottar, både fasta och progressiva. Det har alltid funnits rejäla jackpottar att spela om på Maria Bingo, men numera är utbudet större och det har i praktiken också blivit lättare att vinna. Sistnämnda beror på att principen om “allt eller inget” inte riktigt gäller längre. Numera kan man nämligen spela hem “delar” av en ständigt växande jackpott. Nedan kan du läsa mer om nyheterna kring bingojackpottar på Maria Bingo.

Fyra fasta jackpottar
Sedan i augusti finns hos Maria Bingo fyra fasta jackpottar, det vill säga jackpottar som betalar ut ett fast belopp varje gång oavsett hur lång tid som har förflutit mellan vinsterna. Som minst kan man vinna 25 euro och som mest går det att vinna hela 1000 euro. Lite speciellt är att vinstchanserna inte är obefintliga. Det är nämligen så att maximalt antal bingoutrop är ganska högt för respektive jackpott. Här är de fyra fasta jackpottarna samt i vilka bingorum du kan spela om dem.

€50-€1000 inom 55 utrop i bingorummet The Podium
€100-€300 inom 60 utrop i bingorummet The Arena
€350 inom 55 utrop i bingorummet All Stars
€25 inom 60 utrop i bingorummet Grand Slam

De ovan fyra jackpottarna finns alltid tillgängliga i respektive bingorum. Samtidigt finns ibland tidsbegränsade jackpottar och inte sällan plockar chattvärdarna fram fasta jackpottar av lite mindre storlek i chattävlingar.

Progressiva jackpottar
En progressiv jackpott skiljer sig från en fast i den aspekten att den progressiva jackpotten hela tiden ökar. Det är en liten del av varje betald bingobricka som går till jackpotten och det gör att den ständigt fylls på.

Idag finns tre stycken ständigt växande jackpottar att spela om hos Maria Bingo. Dessa jackpottar är inte knutna till specifika bingorum, utan i stället till respektive bingospel, det vill säga 75 bollars bingo, 75 bollars variantbingo och 90 bollars bingo.

En specialitet med den nya uppsättningen ständigt växande jackpottar är att det går att vinna en del av dem med bingo inom ett tillräckligt litet antal utrop. Om vi exempelvis kikar på jackpotten för 75 bollars variantbingo, som ger full utdelning på bingo inom 42 utrop, räcker det att du träffar full pott inom 50 nummer för att ta hem en del av den ständigt växande jackpottsumman. Vinsten för just denna bedrift är självklart inte så stor (0,4% för att vara exakt), men det är nog många som tycker att det är en riktigt bra idé Maria Bingo har valt att sprida vinsterna över fler spelare. “Allt eller inget” när det gäller bingojackpottar är ju bara förmånligt för den enskilde spelare som kammar hem alla pengarna.

Kort om Marias nya bingoklient
Det var i början av augusti som Maria Bingo bröt med Virtue Fusion och i stället lanserade en helt egen bingoplattform. Det är speltillverkaren/plattformsdistributören Relax Gaming som har utvecklat denna bingoplattform exklusivt för Maria Bingo (och Unibet). Den nya mjukvaran är betydligt snyggare än föregångaren och det finns också en hel rad nya funktioner, däribland ett lojalitetsprogram som vi tycker är något extra.

Publicerat: 2015-10-10

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •