Nya Maria Bingo är här

Maria Bingo har nu rullat ut en helt ny design och det ska väl sägas att hela sajten är omgjord från grunden. En sak att notera direkt är att den gamla imagen, symboliserad av bland annat den lite mer feminina designen och reklamjingeln med Blondies superhit “Maria” är som bortblåst. I stället har sajten nu en mer modern och mer maskulin framtoning. Maria Bingo kanske inte släpper sin gamla målgrupp helt och hållet, men klart är att man vill attrahera nya målgrupper.

En annan sak vi ska nämna är att plattformen med navigeringen är ny och du som har spelat på Maria Bingo tidigare får nog räkna med en viss tillvänjningsperiod. Här nedan kan du läsa lite kort om hur nya Maria Bingo fungerar och hur du gör för att börja spela.

Så här hittar du till bingospelen
Bingospelen har, tyvärr, fått en lite mer undanskymd plats i spelutbudet och det krävs några extra klick för att hitta rätt. När du har loggat in kommer du först till din egen förstasida där du bland annat ser ditt tillgängliga saldo, dina erbjudanden och dina senaste spel. Om du inte har spelat ett bingospel den senaste tiden (då dyker spelet upp under “senast spelade”) får du gå vidare genom att klicka på länken “Upptäck”. På den översiktssida som visas kan du antingen scrolla ner tills det att du kommer till förteckningen över bingospelen eller klicka på alternativet “Speltyper” i menyn längst upp till höger på sidan. Väljer du “Bingo” här kommer du att komma till lobbyn för bingospelen.

Skapa en bingoprofil
Den första gången du spelar bingo på nya Maria Bingo måste du skapa en profil. Det är snabbt gjort. Det enda du behöver göra är nämligen att ange ett chattnamn och sedan välja ett lyckonummer (1-90). Chattnamnet kan vara detsamma som ditt användarnamn.

75-bollars och 90-bollars
Hos Maria Bingo kan du spela 75 bollars, 90 bollars samt 75 bollars variantbingo i totalt sex olika rum. Rummen går under titlarna Thrill, Dare, Rush, Bliss, Lucky och All Stars. För att börja spela behöver du bara klicka på ett rum och sedan köpa brickor. Alla de funktioner man kan kräva av en modern bingosida finns självklart med. Automatisk “duttning” och sortering av brickorna är givetvis standard och det finns smarta funktioner för auto-köp.

I varje rum finns minst en progressiv jackpott att vinna och i vissa rum kan beloppet uppgå till rent makalösa belopp. Det är nu ett tag sedan Maria Bingo betalade ut en miljonvinst på en ständigt växande jackpott men vi gissar att det inte dröjer länge innan nästa miljonär visar sig! Fiffigt är att du får mycket exakt information om hur du vinner jackpottarna och om du är nära att plocka hem en storvinst kommer du att meddelas om det på skärmen.

Lojalitetsprogram
Maria Bingo har ett spännande lojalitetsprogram som du deltar i från och med det första brickköpet du gör med riktiga pengar. Det finns ett oändligt antal nivåer i programmet och för varje ny nivå du når får du ett snurr på Marias unika lojalitetshjul. Här finns såväl bonusar, gratispengar och free spins som gratis bingobrickor att vinna.

Publicerat: 2016-03-12

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •