Prova Ladbrokes Bingos skraplotter

Ladbrokes Bingo är inte bara ett paradis för dig som tycker om att spela bingo. Här finns också ett utbud av spelautomater och skraplotter. Du kan enkelt hoppa mellan de olika spelformerna och givetvis också spela till exempel bingo och skrapa lotter samtidigt. Med en tillräckligt stor skärm finns ingen hejd på hur många spel du kan ha öppna samtidigt!

Utbudet av skraplotter på Ladbrokes Bingo är ganska unikt. Klart är att de skraplotter Ladbrokes Bingo har i utbudet inte finns på någon annan bingosida som vänder sig till svenska spelare. Här presenterar vi lite kort om de mest populära skraplotterna.

Treasure Time Traveller
Treasure Time Traveller är en skraplott med en mycket snygg grafik som bygger på ett tema som kretsar kring tidsresor. Symbolerna föreställer guldringar, kristallkulor, svärd, bägare av guld, kungakronor samt kistor av guld. Du börjar med att välja hur många lotter du vill köpa och hur mycket varje lott ska kosta. Lägsta insats är 90 öre medan du kan satsa 90 kr som mest. Sedan visas alla de nio fälten automatiskt och om du har tur får du tre av samma och tar då hem en vinst. Skulle du få tre bonussymboler i form av tidsmätare får du spela ett litet bonusspel där du ska klicka på en valfri tidsperiod för att ta hem en bonusvinst. Högsta möjliga vinsten på Treasure Time Traveller är 45 000 kr.

Ladies Night
Skraplotten Ladies Night har ett tema som kretsar kring två vackra kvinnor som är på väg ut på stan för att roa sig. Symbolerna föreställer mascaror, parfymflaskor, högklackade skor, handväskor, champagneflaskor och diamantringar. Det första du ska göra när du vill börja spela är att välja antalet lotter och insatsen för varje lott. Liksom för Treasure Time Traveller är insatsspannet för en insats på Ladies Night 0.90-90 kr. När du har klickat på knappen ”köp” får du skrapa bort den virtuella skyddsplasten från de sammanlagt nio fälten. Om du får tre lika på en linje vinner du mellan 1-200 gånger insatsen. Högsta möjliga vinsten på Ladies Night är hela 144 000 kr.

Beat the Bank
Beat the Bank är något så ovanligt som en skraplott med en progressiv jackpott. I skrivande stund är den uppe i närmare 2,7 miljoner kronor. Temat i Beat the Bank är ett bankrån. Åtminstone verkar det så med tanke på att vart och ett av de nio skrapfälten är i form av kassaskåp och att symbolerna föreställer värdesaker som är vanliga byten vid bankrån (guldtackor, diamanter, och så vidare). Insatsen per lott är 0.90-45 kr och du tar hem en vinst om du får tre lika. Skulle du träffa tre diamantsymboler vinner du hela eller en del av den progressiva jackpotten. För att vinna 2,7 miljoner måste du spela för 45 kr per lott. Om du spelar för en lägre insats vinner du i stället en procentandel av jackpotten.

Publicerat: 2014-06-11

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •