Rosa Pantern på Maria Bingo

Pink Panther, eller Rosa Pantern som han heter på svenska, är en ny mini-slot hos Maria Bingo. Du hittar spelet i avdelningen för slots i varje bingorum på Maria Bingo. Pink Panther är en läcker skapelse med en utmärkt grafik, bra ljudeffekter och mängder av spännande bonusfunktioner. Rosa Pantern spelar huvudrollen, men även Clouseau och den där vita lille gubben med mustasch finns med på ett hörn.

Du kan spela Pink Panther medan du väntar på nästa bingoomgång, under bingoomgången (om du hamnar efter från början) eller i stället för bingo. Vi tror att det är många som kommer att glömma bort bingon för en stund när de spelar Pink Panther. Det är nämligen en mycket bra mini-slot.

Många specialfunktioner
Vi räknar till sammanlagt fyra specialfunktioner. Var och en ger en hel del extra krydda till spelandet. Först och främst finns jokersymboler som ersätter alla andra symboler förutom spridningssymboler. Spridningssymbolerna betalar ut en generös vinstsumma på upp till 125 gånger insatsen.

Dessutom har Pink Panther inte mindre än två bonusfunktioner som aktiveras helt slumpmässigt efter ett snurr, oavsett snurret är vinstgivande eller inte. Funktionen “Pink Pow” går ut på att mellan 2-6 symboler på hjulen förvandlas till jokersymboler. Du får då riktigt stora chanser att ta hem stora vinster. Med funktionen “Wheel of Pink Bonus” får du möjlighet att spela på ett lyckohjul med två hjul. Först ska du snurra på det yttre hjulet för att få en multiplikator på den insats du spelade med då du aktiverade bonusfunktionen. Sedan ska du snurra på det inre hjulet för att se om du får snurra det yttre hjulet igen och därmed ta hem ännu fler vinster eller om du får inkassera dina vinster.

10 miljoner att vinna på mini-slots
Om Rosa Pantern inte faller dig i smaken kan du med fördel prova på någon av de andra mini-slots du kan hitta hos Maria Bingo. Du kan inte bara njuta av spännande spel. Du kan även bli rik på kuppen. Varje vecka fram till den 1 december arrangerar Maria Bingo nämligen en utlottning med sammanlagt en miljon kronor i potten. Du får en lott för varje 50 kr du satsar på mini-slots.

Här är hela schemat för hösten
7-13 oktober – Pet Luck och Big Top Tombola
14-20 oktober – Pirates Plunder och Mafia Millions
21-27 oktober – Cleopatra’s Chest och Thors Thunder
28 oktober-3 november – Snow Queens Magic och Zodiac Supernova
4-10 november – Fireworkz Blitz
11-17 november – Rich Treats och Jungle Madness
18-24 november – Dynamite Digger och Fruity Burst
25 november-1 december – Clover Rollover och Bouncy Balls

Publicerat: 2013-10-22

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •