Se Michael Bublé Live!

Han är stilig, charmig och har rösten som får oss alla att smälta! I samarbete med Warner Music bjuder vi in till en exklusiv tävling där du kan vinna biljetter till Michael Bublés konsert och resa till London!

Dessutom ger vi ut Michael Bublés nya, fantastiska album To Be Loved till de första 400 spelarna som anmäler sig till tävlingen och gör en insättning innan 18 april! Anmäl dig nu genom att skriva in ditt site-användarnamn i rutan nedan och klicka på Spara (precis så som det är skrivet på ditt konto).

Hur går tävlingen till?
För att vara med i tävlingen om konsertbiljetter och resa så måste du samla poäng på våra mest populära slotspel, 5-18 april. Du får 5 poäng för varje 50 kronor som du omsätter på:
Disco Spins, Starburst, SuperNova, Mega Fortune, Blood Suckers, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Rapunzel, Goldilocks och Wizard of Oz!

Priser:
1:a pris – Två konsertbiljetter och resa för två personer till London, 2-4 juli.
2:a-10:e pris – DVD Michael Bublé Meets Madison Square Garden
11:e- 15:e pris – Michael Bublé nyckelringar
Vinnarna presenteras fredag 19 april!
Lycka till så ses vi i London!

Klicka här för att delta i tävlingen!

Regler och Villkor
De första 400 spelarna som anmäler sig till kampanjen och som gör en insättning senast 18 april (valfritt belopp, minst 50 kronor) får Michael Bublés nya album som släpps 17 april hemskickat inom två veckor efter kampanjens slut. Vinnare ansvarar själva för att ha korrekt hemadress registrerad på sitt konto. För att vara med och tävla om konsertbiljetter, resa, DVD, och nyckelringar måste du ha anmält dig till kampanjen och samlat poäng på Disco Spins, Starburst, SuperNova, Mega Fortune, Blood Suckers, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Rapunzel, Goldilocks och/eller Wizard of Oz. Du får 5 poäng för varje 50 kronor som du omsätter på dessa spel. Resultatlistan uppdateras 12 april och vinnarlistan presenteras 19 april. Den som vinner första priset kommer att kontaktas inom en vecka för mer information om resan (inkluderar flygbiljetter från Arlanda/Landvetter/Kastrup, två nätter på hotell samt biljetter för två personer till konserten 3 juli på O2 arenan i London). Vinnaren måste vara tillgänglig att resa 2-4 juli 2013. I det fall som vinnaren inte kan resa så går priset till spelaren som kom på 2:a plats osv. Övriga priser skickas hem till vinnarna inom två veckor efter kampanjens slut. Vinnare ansvarar själva för att ha korrekt hemadress registrerad på sitt konto. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller ta bort detta erbjudande.

Publicerat: 2013-04-04

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •