Skraplotter med fotbollstema

Det är fotbollstider nu i sommar. Först spelas EM för herrar i Frankrike i juni-juli och sedan är det också fotboll på schemat i Sommar-OS i Rio i augusti. Dessutom är ju Allsvenskan hetare än någonsin. Det har under de senaste veckorna dykt upp en lång rad nya spelautomater, skraplotter och även bordsspel (!) med fotboll som tema och här tänkte vi berätta lite närmare om vad en av våra partnersajter har vaskat fram.
Fyra nya skraplotter hos Ladbrokes
Ladbrokes är ju, som du säkert vet, ett brittiskt spelbolag. Britterna älskar sin fotboll och de är också omåttligt förtjusta i att spela spel om pengar av olika slag. Av dessa anledningar (och förmodligen ytterligare ett par) har man nu i maj/juni plockat fram inte mindre än fyra stycken skraplotter på temat fotboll. Trophy, League, Super Cup och Premier är titlarna. Det som skiljer de olika lotterna från varandra är endast något litet i designen, hur ofta man vinner, toppvinsterna samt priset för respektive lott. Själva skrapet fungerar dock likadant på alla de fyra lotterna.

Du hittar Ladbrokes nya skraplotter i avdelningen Games. Oavsett om du befinner dig på Ladbrokes.com (huvudsajten) eller är inne i bingoklienten klickar du på länken “Games” uppe i menyraden. Sedan väljer du alternativet “Skraplotter” i menyn till vänster.

Så här skrapar du
När du har valt variant av spelet (Trophy, League…) klickar du på knappen “Play” och sedan på “Buy Card”. Köper du Trophy betalar du 1 euro per lott och väljer du League blir insatsen 2 euro. En lott “Premier” kostar 5 euro medan Super Cup kostar 10 euro. Insatsen bestämmer givetvis hur mycket du kan vinna totalt sett.

Skraplotterna består faktiskt av fyra skrap vardera. Till vänster hittar du sex fotbollar som du ska skrapa för att förhoppningsvis “göra mål”. Vinner du får du skrapa vinstrutan nedanför för att se vad förtjänsten blir. Längst upp hittar du sex stycken matchtröjor. Här är idén att du ska skrapa fram nummer 7. Om du lyckas med det vinner du 5 pund. Nedanför tröjorna ser du en fotbollsplan med nio stycken skrapfält. Här är det ett klassiskt 3×3 skrap som gäller och du vinner om du får fram tre stycken fotbollssymboler. Slutligen har du till höger på lotten nio stycken fotbollar. Här vinner du om du skrapar fram tre lika.

Vinn en miljon eller mer
Högsta vinsten i dessa skraplotter med fotbollstema är 250 000 euro och det är i Super Cup du kan skrapa hem denna monstervinst. Det behöver verkligen inte gå långt mellan vinsterna när du skrapar Ladbrokes fotbollslotter. För lotten Super Cup är vinstchansen till exempel generösa 1 på 2,53. Mer om de fyra lotterna hittar du nedan.

Trophy: 10 000 euro (1 på 4,14 att vinna)
League: 25 000 euro (1 på 3,88 att vinna)
Premier: 100 000 euro (1 på 2,79 att vinna)
Super Cup: 250 000 euro (1 på 2,53 att vinna)

Publicerat: 2016-06-14

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •