Spela bingo med en kändis

Bingo är ju ett spel som finns i många olika varianter. En sak som i regel inte skiljer sig mellan olika varianter är bingoutroparen. Oavsett på vilken bingosida du spelar på, är det alltid en anonym röst du får höra. En behaglig och tydlig röst, men ändå en opersonlig röst.

Flera bingosidor använder sig, eller har använt sig, av kändisar som bingoutropare och då handlar det inte om B- eller C-kändisar utan om kändisar som hela svenska folket känner till. Några exempel är till exempel Timbuktu, Markoolio, Arne Weise och Maria Montazami. Du måste ha bott under en sten långt ute i skogen i många år för att vara obekant med dessa namn.

Så här fungerar kändisbingo
Vissa bingosidor marknadsför olika bingorum eller enskilda bingospel med att det är en kändis som bjuder in till spelet. När du spelar bingo är det kändisen som välkomnar dig till spelet, ropar upp numren och gratulerar vinnarna. Andra bingosidor har som idé att låta kändisen vara inloggad i chatten vid vissa tider varje vecka för att chatta med spelarna.

Förutom kändisens medverkan i bingoutropen och/eller i chatten, kan kändisens karriär och image även användas när det handlar om chattspel. Ett exempel på ett chattspel kan vara att spelarna ska svara på frågor som rör kändisens liv, eller försöka gissa sig till en hemlighet. Möjligheterna till spännande och framför allt mer annorlunda chattspel är mycket stora.

Tycker kändisar om bingo?
Frågan är då kanske om de kändisar som är knutna till bingosidor verkligen tycker om bingo eller om de bara ställer upp för pengarna. Kändisarna skulle förmodligen inte ställa upp om de inte fick betalt, men det finns säkerligen ett genuint intresse för bingo hos många av dem. Varför skulle det inte finnas det? Bingo är ju ett folknöje som lockar många tusentals spelare varje vecka och en kändis är väl inte helt annorlunda från resten av befolkningen?

Vår bedömning
Att spela bingo med en kändis kan ge en extra krydda till spelandet, inte minst på grund av att spelidén inklusive chattspelen kan vara annorlunda jämfört med “vanlig” bingo. Eftersom kändisbingo bara spelas någon eller några gånger i veckan kan det kännas lite extra spännande att logga in för att spela vid dessa tidpunkter.

Just nu är Arne Weises bingo på MamaMia Bingo vår favorit. Arne Weise är ju en mycket folkkär personlighet och det har man verkligen tagit fasta på. Tyvärr är det inte varje dag som Arne Weise själv loggar in på MamaMia Bingo, men varje torsdag mellan kl. 17-18 är Arne inloggad i sitt eget bingorum (som för övrigt är öppet dygnet runt varje dag), och håller i en spännande frågesport. Fyra lyckliga vinnare i frågesporten kan se fram emot att få finfina extrapriser.

Publicerat: 2013-06-20

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •