Spela gratis bingo varje dag

Alla bingosajter på nätet erbjuder fina bonusar till nya spelare. Ofta kan man till och med få en mindre summa gratispengar insatta på sitt spelkonto så fort man har blivit medlem. Som om det inte vore nog med detta har man på vissa bingosajter även möjlighet att spela gratis bingo, antingen vid vissa tidpunkter under dagen eller dygnet runt. En del bingosajter har enskilda bingorum som är helt dedikerade till gratis spel på bingo.

Eftersom gratis bingo förutsätter att det är bingosajten själv som står för pengarna som finns i vinstpotten kan du inte räkna med att ta hem vinster på många tusen när du spelar gratis. I vanlig bingo består ju vinsterna av en viss procent av det totala beloppet som spelarna har köpt brickor för. Eftersom brickorna är gratis blir vinstpotterna lägre.

Gratis bingo är kanske den mest rättvisa formen av bingo på nätet. Det finns nämligen en begränsning i hur många brickor du kan teckna dig för inför en spelomgång. I vissa bingospel kan den spelare som har den största spelkassan köpa ett i det närmaste obegränsat antal bingobrickor och därmed markant öka sina vinstchanser. Så kan man alltså inte göra när man spelar i ett gratis bingorum.

Bingosajter med gratis bingo

Av alla de bingosajter som erbjuder gratis bingo är det några som står ut från mängden, antingen när det gäller hur ofta det arrangeras gratisspel eller när det handlar om vinstpotternas storlek. Här är våra fyra favoriter.

På Betsson Bingo har du möjlighet att spela gratisbingo om du loggar in mellan 18 och 22 varje dag. Det som gör Betsson Bingo till ett utmärkt alternativ om du vill spela gratis utan att behöva betala för dina bingobrickor är att vinstpotterna är hyggligt stora. Du kommer inte bli rik genom att spela i gratisrummet men att ha chansen att vinna några hundralappar utan att riskera dina egna pengar låter väl ändå riktigt lockande?

En annan bingosajt som är generös med storleken på vinstpotterna är Lyckobingo. På den här bingosajten kan du spela upp till fyra gratis spelomgångar per timme, dygnet runt. I genomsnitt delar sajten ut cirka 130 000 kronor per månad i det gratis bingorummet. Bingosajten Bingojoy drivs av samma företag som Lyckobingo. Det gör att erbjudandet om gratis bingo på Bingojoy är identiskt med det som gäller för Lyckobingo.

På nykomlingen JackpotJoy arrangeras gratis bingo nio gånger per dag. Tillsammans med dina medspelare kämpar du om en prispott på minst 500 kronor varje gång. Ta en kopia på spelschemat för JackpotJoys gratisbingo och sätt upp den vid datorn för att vara säker på att inte missa någon spelomgång!

Publicerat: 2012-07-19

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •