Spelar det någon roll vilken bingosajt man väljer?

Det snabba svaret är ett rungande ja! Det spelar stor roll. Alla bingosajter ser inte likadana ut. En bingosajt som faller någon av dina vänner i smaken kanske inte alls är rätt sajt för dig. Du ska välja en bingosajt som du trivs med, som du har förtroende för och som erbjuder de bingospel du är mest intresserad av.

Provspela gratis bingobonus

Det första du kan kika på när du väljer bingosajt är om du får provspela bingospelen med en gratis bingobonus. Gratis bingobonusar möjliggör för dig att delta i riktiga bingospel för riktiga pengar, utan att behöva riskera dina egna surt förvärvade slantar. Om du inte skulle tycka att bingospelen är roliga (det är kanske ingen vidare aktivitet i chatten, eller så är grafiken så dålig att det blir en pärs att ta sig igenom en spelomgång) så behöver du bara säga adjö, stänga ner fönstret och prova en annan sajt för att se om den passar dig bättre. Det är viktigt att du provspelar bingospelen innan du gör en insättning av egna pengar. Du skulle ju inte köpa en bil utan att först provköra den, eller hur?

Spelutbud

Kopplat till detta ligger givetvis spelutbudet. En del bingosajter erbjuder ett 20-tal olika bingospel i lika många rum. Andra sajter har bara en handfull bingorum. Det är dina preferenser som ska avgöra vilken bingosajt du ska välja. Älskar du att spela klassisk bingo behöver du kanske inte ha möjlighet att spela allsköns varianter av 90 bollars variantbingo. Då räcker kanske ett minimalt spelutbud. Om du, å andra sidan, är den ombytliga typen, och vill ha ett stort spelutbud att välja mellan, är givetvis den fullspäckade bingosajten det perfekta valet.

En tredje sak att undersöka är vilka sociala funktioner som erbjuds. Den sociala biten är mycket viktig i bingo. Det finns till och med vissa spelare som deltar i bingospel i princip bara för den sociala samvaron med andra människor. Alla bingosajter har chattfönster där spelarna kan chatta med varandra. En del bingosajter har även communityfunktioner som möjliggör fler möjligheter till social interaktion. Om du vill kunna lägga upp lite information om dig själv och läsa om andra medlemmar, för att lättare kunna skapa nya kontakter, ska du välja en bingosajt som fokuserar mycket på communityfunktioner.

Insättningsbonus

Slutligen kan det vara en god idé att jämföra olika bingosajter med avseende på vilken insättningsbonus sajterna erbjuder. En insättningsbonus innebär att bingosajten ger dig extra pengar att spela för när du gör en insättning. Denna bonus finns i mängder av varianter och storlekar. Om du vill kickstarta din upplevelse av bingo på nätet genom att ha en större spelkassa att nyttja ska du absolut leta efter den bingosajt som erbjuder den mest lönsamma insättningsbonusen. Kom dock ihåg att inte bortse från de faktorer vi nämnt ovan. Du ska aldrig välja en specifik bingosajt enbart på grund av att du erbjuds en stor insättningsbonus.

Publicerat: 2012-06-12

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •