Tar du hem miljonerna på en bingojackpott?

Att ta hem en vinst på några tusenlappar i spel kan för många vara årets riktiga höjdpunkt. Tänk dig då att du kammar hem en vinstpott på flera miljoner kronor! Det skulle nog inte bara vara årets höjdpunkt utan till och med livets höjdpunkt (förutom att få barn då, det vill säga). Det skapas en mängd miljonärer på spel varje dag, året om. Någonstans i världen är det säkert just nu en person som sitter och inväntar besked om att det jättebelopp som just har trillat in på bankkontot verkligen är äkta pengar och ingen felräkning av banken.

Det är normalt sett på nummerspel, såsom lotto, bingo och keno som de största vinsterna delas ut. Anledningen är givetvis att det är så många som spelar på dessa spel så att potterna snabbt växer sig stora. Att vinstspridningen är ganska dålig, det vill säga att en enstaka vinnare tar hem en stor del av potten och att vinsternas storlek sedan är starkt avtagande, spelar också stor roll.

Den största bingovinsten som hittills har betalats ut var på över 10 miljoner svenska kronor. Det var för några år sedan på en brittisk bingosajt på nätet som detta rekordbelopp gick till en mycket lycklig vinnare. Den största enskilda bingovinsten på bingo i en bingohall ligger också på över 10 miljoner kronor. I januari 2008 vann engelskan Christine Bradfield 1,1 miljoner pund. Vinsten betalades ut av National Bingo Game, en organisation som arrangerar merparten av alla bingospel i bingohallar i Storbritannien.

Hur vinner man en bingojackpott?

Olika bingorum har olika regler, men generellt kan man säga att man för att vinna en jackpott ska lyckas fylla en rad eller en hel bricka inom ett visst antal nummer. Det är givetvis mycket svårt att lyckas med detta. Vad man kan göra för att öka sina vinstchanser samtidigt som man inte behöver satsa både hus och hem är att spela för maximalt antal brickor per spelomgång och spela i ett bingorum där bingobrickorna är billiga.

De största bingojackpottarna idag

Vi på Svenskbingoguide.com kan inte övervaka varenda bingohall i världen och varenda bingosajt på nätet, men vi har faktiskt hittat en mycket stor jackpott som bara väntar på att slå ut. Mega Jackpot på Maria Bingo ligger för närvarande på över miljonen svenska kronor. Den jackpotten gäller för bingorummen Mega Jackpot och Super Duper. Det är 90-bollars bingo som gäller och priset per bricka är en krona (Mega Jackpot) respektive 2,50 kronor (Super Duper).

Maria Bingo har även ytterligare en mycket stor jackpott, nämligen Monster Jackpot. Den jackpotten finns att vinna i bingorummet Studio 60. Här spelas 75-bollars variantbingo och brickorna kostar 8 kronor styck.

Lycka till i jakten på miljonerna!

Publicerat: 2012-08-16

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •