Nytt bingorum hos Maria – Thrill Me

För några veckor sedan berättade vi om att Maria Bingo har bytt spelleverantör från Virtue Fusion till Relax Gaming. Övergången har gått alldeles utmärkt och den nya versionen har inte haft några större barnsjukdomar. Det verkar också som att spelarna uppskattar den nya programvaran och de nya funktionerna. Om inte annat så är den i alla fall betydligt snyggare grafiskt sett än den tidigare.

En av de främsta nyheterna i bingoklienten är bingorummet Thrill Me, som fungerar som huvudrummet i Relax Gamings klient. Bingorummet är öppet jämt, det vill säga 24 timmar om dygnet, alla dagar.

Spela 75 bollars bingo
I Thrill Me är det 75 bollars bingo som gäller för hela slanten. Bingobrickorna är därmed utformade som remsor med tre rutnät med 5×5 siffror och siffrorna går mellan 1-75.

Priset per bricka är beroende av spel, men normalt är lägsta brickpris 50 öre medan högsta pris per bricka är 4 kr. Förköp är i regel möjligt på de mer profilerade spelen.

Förutom spänningen i själva spelen finns en ytterligare dimension med bingorummet Thrill Me. Det är nämligen så att det finns en ständigt växande jackpott som startar på 10 000 kr. Lite speciellt är också att den är en slags “tillsammansjackpott”. Vad det innebär är att vinnaren tar hem 50% av jackpottbeloppet medan övriga spelare som varit deltagande i samma spelomgång får dela på den resterande delen.

Bingoschemat
I det nya bingorummet finns ett späckat bingoschema med ett 20-tal hållpunkter varje dag. Maria själva är mest stolta över spelen Frukostbingo, Lunchbingo och “Garanterad stegning” och vi är benägna att hålla med. Du kan hitta alla detaljer kring bingoschemat när du klickar dig fram till bingorummet.

Under stora delar av dagen finns chattvärdar på plats i bingorummet både för att ordna en trevlig spelstämning, för att svara på frågor och för att anordna chattspel. Vi har sett en ganska markant ökning av chattspel sedan Maria bytte till Relax Gaming.

Hämta din välkomstbonus
Det har aldrig varit ett bättre tillfälle att registrera ett nytt spelkonto och göra en första insättning hos Maria Bingo. Just nu kan nya spelare nämligen plocka hem free spins direkt efter registrering och sedan inkassera en rejält maffig bonus samt ytterligare en laddning gratissnurr i samband med den första insättningen.

Vid registreringen får nya spelare 20 free spins på Mega Fortune Dreams direkt. Det är bara att logga in och börja snurra loss! Om du accepterar Marias bonuserbjudande (måste göras – annars aktiveras inte bonusen) när du gör en första insättning landar sedan 80 extra jackpottsnurr på kontot tillsammans med en bonus på 200% upp till maximalt 1000 kr (sätt in 500 kr = få 1500 kr att spela för).

Publicerat: 2015-11-09

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •