Vilka bingosajter har störst utbud?

När du vill spela bingo på nätet vill du givetvis ha ett så stort utbud som möjligt. Det kan kännas lite tråkigt att bara ha ett par bingorum att välja mellan, med ett fåtal olika bingospel. Det finns faktiskt en del bingosajter som bara har ett bingorum med ordentlig aktivitet. När du surfar in på en bingosajt för att läsa mer om de olika bingorum och bingospel som erbjuds är det inte alltid lätt att få en helhetsbild av utbudet. Ofta måste du först bli medlem för att verkligen få ett helhetsgrepp.

Om du letar efter en bra bingosajt som har ett stort utbud av bingorum och bingospel så krävs ofta en hel del detektivarbete. Du kan också behöva prova på flera bingosajter som gratismedlem. Det är dock en lite tidsödande metod. Om du läser vidare så får du vår syn på vilka bingosajter som har störst utbud.

Betsson Bingo

Giganten inom spel på nätet är även störst när det gäller bingo. Betsson Bingo har fyra olika bingorum och över 40 olika bingospel. Bingorummen går under namnen 75-bollarsrummet, 90-bollarsrummet, 90 bollars Turborummet och Singelrummet. Bingospelen slumpas fram mellan rummen så vilket nästa bingospel, oavsett rum, är en överraskning. I Singelrummet spelar du själv mot huset.

Singelrummet är givetvis öppet dygnet runt. Detsamma gäller 90-bollarsrummet och Turborummet. 75-bollarsrummet är öppet för spel mellan 12-01 varje dag. Anledningen till de mindre generösa öppettiderna för 75-bollarsrummet är att 75 bollars bingo inte är lika populärt som 90 bollars bingo.

Det finns en jackpott att vinna i varje bingorum (förutom Singelrummet). Jackpottarna är progressiva, det vill säga att de ökar med en liten slant för varje bingobricka som köps. För respektive bingospel kan det även finnas jackpottar i form av varupriser. Om du spelar Modebingo kan du till exempel vinna 10 000 kronor att handla kläder för.

Sammantaget är Betsson Bingo ett självklart val om du vill ha valfrihet när du spelar bingo på nätet.

MariaBingo

MariaBingo är en annan av de riktigt stora bingosajterna på nätet. Vi har inte några exakta siffror på hur många spelare som loggar in på MariaBingo varje dag, men de kan säkerligen räknas i många tusen. MariaBingo har hela nio bingorum. Vissa ligger inom MariaBingos eget utbud, medan ett par stycken ingår i ett externt nätverk. Studio 60, Guldgruvan och Diamond är MariaBingos egna bingorum.

I Studio 60 spelar du 75 bollars variantbingo. Speciellt för det här rummet är att det ofta finns garanterade radvinster. Dessutom finns en jackpott som alltid slår ut inom 60 nummer. Som om det inte vore nog med det har du chansen att ta hem en progressiv jackpott. I bingorummet Diamond Daubers spelar du 90 bollars bingo. Här kan du vinna en jackpott på 1000 kronor om du fyller en bricka inom 50 nummer. Även här finns en progressiv jackpott. I bingorummet Guldgruvan är den fasta jackpotten på hela 5000 kronor. Den progressiva jackpotten är densamma som i Studio 60.

Med många olika bingorum och bingospel kan vi verkligen rekommendera MariaBingo om du vill ha ett stort utbud av bingospel att välja mellan.

Publicerat: 2012-09-12

Casino spel bingo online

Sök bland tidigare publicerade nyheter

 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 •