Scratch2Cash skraplotter

scratch2cash skraplotter
Mjukvara
Neogames
Nedladdning/browser
nej/ja
Valuta
kronor
Sign-up bonus
2000kr
Signup bonus i %
100%
Min Insättning
100kr
Spelkrav (vs bonus)
x20
Gratis Bonus:
50kr

Fördelar Scratch2Cash

+ Prisvärda skraplotter
+ Hög återbetalningsprocent
+ Över 100 skraplotter
+ Värvningsbonus

Nackdelar Scratch2Cash

- Sajten kunde ha varit snyggare

Gå till Scratch2Cash >

Scratch2cash är en spelsajt som fokuserar enbart på skraplotter. För dig som inte är så intresserad av bingospel eller casinospel utan bara vill uppleva spänning och ha chans att vinna storvinster genom att skrapa lotter på nätet är Scratch2cash ett utmärkt val.

Scratch2cash lanserades faktiskt redan 2005 och var då en pionjär inom sajter för skraplotter på nätet. Nu finns några konkurrenter, men Scratch2cash är fortfarande nummer ett.


Ägare och säte: Scratch2cash ägs av ASG Technologies Ltd. Man har en licens på Malta, vilket gör att eventuella vinster är helt skattefria.


Välkomstbonus: Alla nya medlemmar är berättigade till en gratis välkomstbonus på 50 kronor. Bonusen kommer in på ditt konto så fort du har registrerat dig som medlem och bekräftat ditt konto. Bonuspengarna använder du precis som vanliga spelpengar, men du kan inte ta ut vinster som du har tjänat ihop med bonusen förrän du har omsatt bonusbeloppet 20 gånger.


Samma omsättningskrav gäller för den insättningsbonus du får på Scratch2cash när du gör din första insättning. Insättningsbonusen är på 100 procent upp till 2000 kronor. Dessutom får du en extra bonus på 250 kronor om du värvar en vän som gör en egen insättning.


Bingospel: Scratch2cash erbjuder över 100 skrapspel av alla de slag. Vissa skrapspel liknar Trisslotter medan andra är helt olika den traditionella utformningen av en skraplott. Du kan till exempel hitta skrapspel med pilkastning och bowling som teman. Återbetalningen till spelarna är mycket hög. Den ligger faktiskt omkring 95 procent. Som mest kan du vinna två miljoner svenska kronor på skrapspelen på Scratch2cash.


Support och kundservice: Du når kundtjänsten på Scratch2cash dygnet runt via e-post, telefon, fax eller chatt. Telefonnumret är ett 020-nummer vilket gör att du inte behöver betala något för att kontakta kundtjänsten via telefon.


Gå till Scratch2Cash