Villkor

SvenskBingoguide.comär endast en informations sajt och är inte ansvarig för varje enskilt kasinos policy eller spel. Alla logos och trademarks på SvenskBingoguide.comägs av respektive websida.

SvenskBingoguide.com tillhandahåller inte bingo för onlinespel. SvenskBingoguide.com är en bingo medieleverantör på Internet och vi recenserar och gör reklam för utvalda bingohallar enbart med syfte att informera om dem samt göra reklam för dem och vi representerar inte någon instans av online-spel. SvenskBingoguide.com äger inte dessa bingohallar, och vi utfärdar inga garantier. Bingosajter som vi hänvisar till bedriver inte till vår vetkap någon verksamhet i Sverige.

SvenskBingoguide.com skall inte hållas ansvarigt för några fel eller försummelser på denna websida, och förbehåller sig rätten att ändra innehållet på websidan utan någon föregående varning. Vidare garanterar inte SvenskBingoguide.com noggrannheten, aktualiteten, tillförlitligheten eller fullständigheten i den information, text, grafik, länk eller annat innehåll som presenteras på denna websida. All information på denna websida tillhandahålles i det skick den föreligger, utan några som helst garantier. Vi presenterar många bingosajter , och de byter regler och bestämmelser kontinuerligt. Individuella pokerrum kan, och kommer ofta, att avbryta en kampanj utan föregående varning. Kontrollera alltid regler och bestämmelser för varje enskild bingohall.

Allt innehåll SvenskBingoguide.com tillhandahåller är copyrigth-skyddat, och att kopiera och/eller sprida detta utan explicit skrivet medgivande från SvenskBingoguide.com är ett brott mot copyright- och/eller varumärkslagen.

SvenskBingoguide.com rekommenderar att du kontrollerar med rådande svensk lag innan du börjar spela på en online bingo sajt. Det är ditt ansvar att hålla reda på om du följer de lagar och regler som ditt land stiftat!

Användaren skall förstå att det finns en risk att förlora en del av de pengar, eller alla de pengar som överförts till ett online bingohall och användaren skall inte hålla SvenskBingoguide.com ansvarigt för sådana förluster. Kom alltid ihåg att det är riktiga pengar du spelar med!

SvenskBingoguide.com försöker att tillhandahålla komplett, noggrann och aktuell information. Om du skulle notera någon ofullständig eller felaktig information, så skulle vi uppskatta om du underrättade oss.